няма логика..

07.03.05
18:51

добре де, да вземем за пример колоездачите. те имат ОГРОМНИ бутове, а тренират в пълен разрес с методите за натрупване на мускулна маса (много почивка, кратки тренировки и т.н.). с това непосилно кардио на колоездачите (верно че освен крака те друго немат), би следвало да топят постоянно мускулна маса. другиа вариант е да се зобят с некакви извънземни продукти.

07.03.05
22:02

незнам ти кой си гледал ама колоездачите жаобше нямат “огромни бутове” даже бих казал че хич не са им толкова яки краката (виж при скиорите и спринтиорите е друго :)) а за горната част на тялото да не говорим.. :)

[quote author=“noolo6”]незнам ти кой си гледал ама колоездачите жаобше нямат “огромни бутове” даже бих казал че хич не са им толкова яки краката

Мдам и аз така мисля.Колоездачите имат силно аеробна дейност което им пречи да създадът мускули.Освен това на тях те биха им пречили това са повече килограми които трябва да движат на колелото.С тази аеробика те стимулират мускулни влакна които не са податливи на разстеж, в следствие на което краката са им издържливи, но не и масивни.

07.03.05
23:51

може би е гледал колоездачите на писта дето тръгват с летящ старт и са без скорости, подобно на спринтьорите.

08.03.05
15:58

Има доста вида колоездене така че уточни. Иначе тези от тур дъо франс, са тотални хърби, на нищо не приличат. :) Обаче са толкова издръжливи, че направо са нереални... същото е и с маратонците... :)/обаче, като им излезе насрещен вятър и направо ги отлепя от трасето:P /

Поздрави!

08.03.05
18:30

...

Мнението беше редактирано от maxx_muscular на 07.04.14 21:58.

08.03.05
18:32

[quote author=“eftimov”]... другиа вариант е да се зобят с некакви извънземни продукти.

Нали преди извесно време,някъв колоездач не се ли гътна от зоб?

08.03.05
23:22

Еми то кой друг да се гътне от зоб ако не колоездач :) Е, състезателите по фитнес и щангистите им правят кокуренция. Аз предлагам да разрешат допинга и така който назоба най-много печели. Хаха, на оцелелите честито.

09.03.05
13:53

батка, в колоезденето се взима толкова зоб, че свят да ти се завии. Иначе бутовете им не са чак толкова големи, по-скоро изглеждата така на фона на кльощевия им торс

AC

09.03.05
18:23

/оффтопик

Хах, ми то ако знаете и шахматистите колко зоб взимат. Примерно партията се прекъсва в 18:00 и ще бъде продължена на следващия ден в 08:00ч. Те цяла нощ будуват и развиват комбинации. Тва как се прави освен с мозъчни стимуланти?  :)

По темата- Колоездачите са като спринтьорите- тия на къси разстояния са бичмета (колоездачите- с големи бутуве), а на дълги са вейки...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1