03.02.10
22:29
Пия 100%суроватъчен протеинов изолат Low Carb isopure приемам го 30г. след тренировка с глюкоза и 30г. преди лягане . Интересувам се дали съм подходил правилно към употребата му. Благодаря.
Темата беше редактирана от Антон88 на 03.02.10 22:40.
03.02.10
22:45
#1
Изолат преди лягане, не ти върши работа.Това е бързоусвояем протеин, за през нощта ти трябва бавноусвояем.Пий го след тренировка и сутрин на гладно.
03.02.10
22:46
#2
По-добре сутрин :) Бавен протеин ти трябва за през нощта.
благодаря ви много от утре почвам да го пия сутринта, и аз до този извод стигнах докато четох форумите.
03.02.10
23:26
#4
Преди лягане си вземи или матрица, или яж извара.
04.02.10
00:40
#5
Изварата е идеална, ако можеш да я ядеш - обикновено е 22-24гр протеин на 100гр, така че 150гр е идеално (33-36гр)
да, преди лягане си хапвам извара ОБЕЗМАСЛЕНА, също така си купих и насипна да я пробвам но няма никакъв вкус :) други видове има ли или трябва да разообразявам с вкусовете като си я копувам от различни доставчици. :)
Мнението беше редактирано от Антон88 на 04.02.10 05:52.
24г. протеин в 100г.извара си е доста добре.
Мнението беше редактирано от Антон88 на 04.02.10 06:36.
казано от Камен Каменов на 04.02.10, 00:40:
Изварата е идеална, ако можеш да я ядеш
Ако не можеш да я ядеш и имаш пасатор/блендер - прави я на айрян.
04.02.10
12:40
#9
казано от Антон88 на 04.02.10, 05:51:
24г. протеин в 100г.извара си е доста добре.
Т’ва е в сферата на фантазиите. Най - много 18.
04.02.10
12:55
#10
Еми батьо, така пише на опаковката , пък сега колко е...... :)
16.02.10
15:47
#11
казано от Камен Каменов на 04.02.10, 12:55:
Еми батьо, така пише на опаковката , пък сега колко е...... :)
На коя фирма е тази извара с 24гр. протеин?? Тази, която аз взимам е обезмалсена и има 18гр. протеин и никъде не намерих друга, с по-високо съдържание!
16.02.10
16:17
#12
То и тези 18 грама е съмнително колко ги има и от какво точно е направена изварата, така че и 25/100 да пише, че е, не пречи да си я смяташ все едно е 17-18…
16.02.10
16:21
#13
В нас имам Дядо Либен 22% и “Фитнес” 24%.
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 16.02.10 17:31.
казано от HealthStore Консултант на 16.02.10, 21:07:
Не че му е месото тук, но до колкото си спомням Владо беше правил някакви тестове на изварите - истината беше 13-14% ... Изварата не е толкова удачен източник на основен протеин за един трениращ, най-малкото понеже е отпадъчен продукт.
И ако сметнете колко протеин ви трябва за преди лягане и сложите гадния и вкус и писването и, то направо можете да си вземете един протеин - с тези промоции където се раздават наляво и на дясно ;)
Поздрави.
200 гр. извара = Да ги сложим 25 гр. протеин = Между 60 стотинки и лев в зависимост от марката. Има ли казеин или матрица, под 1.50 дозата ? ;)
Мнението беше редактирано от korpusito на 17.02.10 09:21.
казано от HealthStore Консултант на 17.02.10, 09:26:
казано от korpusito на 17.02.10, 09:21:
казано от HealthStore Консултант на 16.02.10, 21:07:
Не че му е месото тук, но до колкото си спомням Владо беше правил някакви тестове на изварите - истината беше 13-14% ... Изварата не е толкова удачен източник на основен протеин за един трениращ, най-малкото понеже е отпадъчен продукт.
И ако сметнете колко протеин ви трябва за преди лягане и сложите гадния и вкус и писването и, то направо можете да си вземете един протеин - с тези промоции където се раздават наляво и на дясно ;)
Поздрави.200 гр. извара = Да ги сложим 25 гр. протеин = Между 60 стотинки и лев в зависимост от марката. Има ли казеин или матрица, под 1.50 дозата ? ;)
Soon - Soon ;)
При това взимайте под внимание и качеството, допълнително удоволствието от вкуса. Който редовно следи темите ще разбере :)
Единственият казеин , който съм опитвал (Оптимум) имаше вкус на ГЗ, така че и това отпада. Чакам “изненадите” ;)
17.02.10
11:03
#16
Важен си е казеинът, ама с тези цени в България.. отпада като вариант -.-
17.02.10
12:30
#17
Аз за себе си съм правил сметката, че изварата, която изяждам за месец и половина - два, плюс маслините, с които я ям, излиза горе долу парите, които струват най-коментираните тук протеинови матрици. Пък да не говорим за вкус и качество на суровината...