Подготовка за лято 2010...мнения

04.02.10
12:34

Така-така последен месец при мене за качване на маса е Февруари.

От Март месеца започвам леко по-лека да намалям въглехидрати, и увеличаване на кардио дейност ПОСТЕПЕННО.
Сега съм 92 kg. искам до Юни да падна с 10 кг.

Искам да посоча на какви добавки ще се отдам, а вие ако имате някакви препоръки моля да споделите с мене.
Храненето ще бъде на ниво, за това него няма да коментирам.

И нека да кажа с какво ще се запася в началото на Март за лятото, и моля ви ако видете нещо нередно, редно
коментирайте , ще ми е от полза.

Мисля на първо време да взема Mitotropin,
протеин/изолат - Platinum Hydrowhey (ON)/Nectar (Syntrax)/Whey Protein Isolate Неовкусен 4,5 kg (NOW) , да споделя, че до сега
не съм ползвал продукти на NOW. Чудя се кои от всички да взема. А Casein на ON задължително за вечерта.
амино - 100 %  ще заложа на Purple Wraath (Controlled Labs) мисля да го съчетая с White Flood (Controlled Labs).

Това е , ще се радвам ако има препоръки.

Благодаря предварително.

Темата беше редактирана от Blahzay на 04.02.10 12:34.

04.02.10
13:26

Мисля че протеин+амино(PW)+термогенен fat burner и евентуално добър л-карнитин, ще е по добре от колкото с азотен бустер (WF).

04.02.10
13:51

Това ,което си решил е мн добре.Аз бих направил така: БЦАА+протеин+мн силен бърнър и кратко и 4есто кардио.Даже вместо Карнитин отделно по-добре още БЦАА или протеин,а ако можеш и азотен да прибавиш ще е 6 ;)

04.02.10
14:19

Благодаря за коментарите.

И аз се позамислих за бърнер, но поради факта, че свалям бавно трябва да го взема - няма как.
Със сигурност ще наблегна на аминото, до преди 1.5 месец никога не бях взимал амино, но открих
че те са истината+храната за да имаш добро сложено тяло.

Имам един друг въпрос : След тренировка в залата ще побягвам по 25-30 мин, а кога да приема протеина, веднага след щангите
или след пътеката? На мене ми звучи логично след щангите и след това се качвам на пътеката.

Мерси

CH

08.02.10
20:50

казано от Blahzay на 04.02.10, 14:19:

Благодаря за коментарите.

Имам един друг въпрос : След тренировка в залата ще побягвам по 25-30 мин, а кога да приема протеина, веднага след щангите
или след пътеката? На мене ми звучи логично след щангите и след това се качвам на пътеката.

Мерси

Мдаа дали бихте могли да дадете мнения и съвети относно този въпрос тъй като и аз всеки ден си го задавам ? :)

08.02.10
21:30

25 мин е прекалено поне за началото, и го приемай след тичането. Дори е най-хубаво да ги отделиш в различни дни /залата и тичането/

За лято 2010 аз ти предлагам да си вземеш биричка, цаца и пържени картофи и ето готов си.... за световнотооооо :lol:

Пробвал ли си преди други бърнъри.Митото е малко силничко, защото не пробваш нещо по-слабо?И аз мисля, да пробвам митотропина, но задължително с нещо преди това.А азотния буустър може да го пропуснеш.Аз бих заложил на бърнър + изолат + PW + рибено масло

09.02.10
10:07

казано от Blahzay на 04.02.10, 14:19:

Мерси

по време на тренировката (силова + кардио)си пии PW, а протеина след като приключиш с всичко. 25 - 30 мин след силова тренировка ми се виждат много - пробвай да поочнеш с 15 и ако няма ефект - увеличавай. имай предвид, че след силовата вече си изчерпал гликогена и ако направиш продължително кардио, може да позагубиш ММ, освен мазнини. може да пробваш и с десетина минути HIIT

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1