Въпрос относно взимане на протеин?

22.01.10
15:18

Здравейте,понеже не съм чак толкова на ясно с храниелните добавки(само основните неща знам).Искам да попитам понеже брат ми тренира и взима протеини (суроватка,казаин и аминакиселини мисля,че)понеже опитат ми е само 2 месеца и не искам да взимам често такива неща (а с тях се постигат добри резултати)ще има ли някакав поне малак резултат ако зимам по 3-път на седмича(тренирам 3 пъти седмично тоест след всяка тренировка).Говорим да взимам сурватка или казаин , не аминакиселини.

22.01.10
15:50

Казеин не ти трябва след тренировка. Можеш да взимаш суроватката само след тренировка, да ;)

22.01.10
16:37

Не..това е храна..
“често такива неща “..това е храна. :)

22.01.10
17:07

И аз мислех за сурватката ,казаина може сутрин или преди лягане нали ,но по-важния въпрос и дали ще има резултат само по 3 пъти седмично и дали да изчакам още (нали имам 2 месеца опит).

23.01.10
13:44

Попринцип няма проблем да ги взимаш тези неща и сега,но да ги пиеш по 3 пъти в седмицата незнам дали ще има някакъв ефект,а и зависи дали са качествени добавките.

23.01.10
17:06

казано от Marin Valkov на 22.01.10, 17:07:

И аз мислех за сурватката ,казаина може сутрин или преди лягане нали ,но по-важния въпрос и дали ще има резултат само по 3 пъти седмично и дали да изчакам още (нали имам 2 месеца опит).

Ефект надали ще усетиш видим, но най-вероятно ще възстановяваш мааалко по-добре ;)

24.01.10
11:42

Да използвам темата на момчето за мой въпрос:
Когато стана сутрин от сън, пия 1/2 доза протеин ( това са към 10 гр. чист протеин), за да допълня нуждата за едно хранене. Като веднага след протеина хапвам 1 жълтък с 4 или 5 белтъка, зависи колко гладен съм. По някое време за заместване на  хранене правя бъркоч от гейнър + суроватка, така че в дозата да са смушени към 30 гр. чист протеин. Така хем да си имам въглехидрати хем и дозата протеин да е добра.
Някой може ли да изкритикува фактически тази част от режима ми?

24.01.10
11:52

Мога да изкритикувам факта, че ядеш само по 1 жълтък и хабиш яйцата. Направо си хаквай 3-4 цели яйца и можеш да си спестиш протеина ;)

Мнението беше редактирано от korpusito на 24.01.10 11:53.

25.01.10
10:49

Да няма от какво да се притесняваш!Това, което говорят за яйцата не е съвсем вярно (за холестерола и че запушва артериите), не че не може да се случи, но трчбжа да ядеш доста повече от 10 яйца на ден за да стане и то в продължение на много врема.Когато имаш високо ниво на холестерол, имаш и по-високи нива на ТЕСТОСТЕРОН, което поне според мен е добре!А според теб?
А и за да се получи това запушване на артериите трябвa черният ти дроб да не е добре и да не може да преработва приетия холестерол.

Мнението беше редактирано от boqn4o на 25.01.10 11:03.

Всяка сутрин за закуска през последната година ям по 5 броя цели яйца и към текущ момент, не ми е пораснал трети крак, ръка или ухо.

25.01.10
11:39

казано от Иван Шишманов на 25.01.10, 10:56:

Всяка сутрин за закуска през последната година ям по 5 броя цели яйца и към текущ момент, не ми е пораснал трети крак, ръка или ухо.

Да де, ама нали се пазим от мазнини. Не ми се връзва неяденето на мазни храни с консумацията на жълтъци. Въпросът ми беше за смесването на добавките, не за яйцата.

25.01.10
13:04

Според мен не е умно да гониш 0гр мазнини на ден, предполагам не го и правиш. Жълтъка има 5-6гр мазнини, не знам от какво се притесняваш. Една добре балансирана диета съдържа минимум 50гр мазнини на ден, а тези от жълтъците са определено добри мазнини.

04.02.10
12:21

Здравейте уважаеми потребители на bb-team знам че повечето от вас разбират много за протеините.
Искам да ви питам реших да си порачам Syntha-6 видя ми се доста евтино ( silabg.com/bg/6386-BSN-Syntha6-RTD-500ml.html ) защо ли видях в др сайт също Synatha-6 на цена от 90 лв. и си поръчах това за 9 лв. както знаете Кризата е голяма и немога да си позволя от 90 лвва. А ДЕРЕКТНО КЪМ ВЪПРОСА СИ  : ПРЕДИ ИЛИ СЛЕД ТРЕНИРОВКА ТРЯБВА ДА ГО УПОТРЕБЯВАМ.
И МОГА ЛИ ПО - 3 ПЪТИ СЕДМИЧНО И ЩЕ ИМА ЛИ НЯКАКЪВ ЕФЕКТ НАДЯВАМ СЕ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ

04.02.10
14:19

казано от mar7iness на 04.02.10, 12:21:

Здравейте уважаеми потребители на bb-team знам че повечето от вас разбират много за протеините.
Искам да ви питам реших да си порачам Syntha-6 видя ми се доста евтино ( silabg.com/bg/6386-BSN-Syntha6-RTD-500ml.html ) защо ли видях в др сайт също Synatha-6 на цена от 90 лв. и си поръчах това за 9 лв. както знаете Кризата е голяма и немога да си позволя от 90 лвва. А ДЕРЕКТНО КЪМ ВЪПРОСА СИ  : ПРЕДИ ИЛИ СЛЕД ТРЕНИРОВКА ТРЯБВА ДА ГО УПОТРЕБЯВАМ.
И МОГА ЛИ ПО - 3 ПЪТИ СЕДМИЧНО И ЩЕ ИМА ЛИ НЯКАКЪВ ЕФЕКТ НАДЯВАМ СЕ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ

АХАХАХАХАХА ама ти сериозно ли питаш. Това е за еднократна употреба.. максимум на 2 пъти се пие. ААХАХАХ лелеле

04.02.10
18:18

3 пъти седмично или дневно? Да няма грешка? :)
Ако си решил да го пиеш 3 пъти седмично, аз ти предлагам да си пиеш по 2 дози на ден, да свършва и да минаваш на пилешко, яйца, риба и извара.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 04.02.10 18:18.

05.02.10
16:33

казано от Стоянчо на 04.02.10, 18:18:

3 пъти седмично или дневно? Да няма грешка? :)
Ако си решил да го пиеш 3 пъти седмично, аз ти предлагам да си пиеш по 2 дози на ден, да свършва и да минаваш на пилешко, яйца, риба и извара.

Ок доверявам се на теб обаче те попитам от ся ще почвам да употребявам и те питам преди тренировка или след нея трябва.

След тренировката е по-важен приема.

06.02.10
10:23

казано от RogerF на 05.02.10, 18:47:

След тренировката е по-важен приема.

Благодаря много човек.

06.02.10
10:25

казано от princo на 04.02.10, 14:19:

казано от mar7iness на 04.02.10, 12:21:

АХАХАХАХАХА ама ти сериозно ли питаш. Това е за еднократна употреба.. максимум на 2 пъти се пие. ААХАХАХ лелеле

ЕМИ ТИ РАЗБИРАШ ПОВЕЧЕ АЗ САМ ОЩЕ НАЧИНАЕЩ.

АН

08.02.10
15:28

Стига си писал с CapsOn!!!!!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1