Програма за достягане на корем и гърди,ръце и бедра след 32 кг отслабване.

LL

04.02.10
14:39

Здравейте!
Щях да възтановявам ходенето на фитнес от преди 2 седмици,но тъй като скоро карах пневмония реших да го отложа за деня след 18-тият ми рожден ден след 5 дена,както и да се поотпусна малко с храненето до тогава (от време на време някое мюсли бар и повечеко въглехидрат от типа на ориз,овес и т.н),след което почвам фитнеса и РБД или НВД (мисля да е НВД).

Та четох наляво-надясно в сайта и реших да си наглася упражненията така,като опита ми във фитнеса (сила и като цяло) е на много малка основа.
Цел: добре стегнат корем (има да се прибира oще малко,а за стягане бая) (лято)
-стегнати гърди (лято)
-да малко да поувеличим ръцете,че са ми малко по-големи от тези на анорексичка
-да стегна леко бедрата
-да кача около 10 ина килограма (до 74-75) - чисти

Ръст:185
Килограми: 66 сега - нямам отслабване да отслабвам още (от Май 2008 - 98) Свалени 32кг
Години:18
Талия:74-75 (от 140 преди)
Снимка имам в първият пост на дневника ми (в който смятам да почна да пиша в него от др седмица) като сега корема ми е малко по-прибран.

Та ето я и нея,ако трябва някакви корекции,ще стъм благодарен:

Първи ден:гърди,корем,гръб
-повдигане на краката от вис
-коремни преси
-повдигане на дъмбели от полулег
-повдигане на щанга от лег
-сгъване тип “колена-лакти”
-раменни преси зад гърди
-раменна преса пред гърди

Втори: Почивка (упражнения - 8 вида)

Трети ден:гръб,крака
-придърпване на вертикален скрипец
-бедрени сгъвания
-бедрени разгъвания
Ще се въздържа от клякания,защото преди няколко месеца в продължение на години ми прищракваха и боляха капачките,а Ноември и ускуках коляно.

Четвърти: Почивка (упражненията)

Пети ден:гръб,корем,гърди,ръце
-като първият ден +
-трицепсово разгъване на скрипец
-концентрично сгъване

Шести: Почивка изцяло или само с упражнения.

Седми: Бягане + Скачане на въже + Колоездене (общо около 60 мин)

Включих и/или изключих някои уреди,спрямо това,което има/няма в залатаа,тъй като е само 1.

Като цяло не искам да приемам добавки,но ако трябва,за да постигна първите две цели до лятото (Юни-Юли),то ако може да препоръчате някакви,мога да отделя пари стига да има ефект,но ако може да са до 100 лв

Темата беше редактирана от llouche на 04.02.10 14:41.

04.02.10
16:23

Много странна програма - някакъв хибрид между кръгова и сплит.., ама не е нито едното нито другото..как реши точно така да е?
Някъде я видя ли ?

Според мен най-добре започни с кръгови тренировки след това мисли за сплитове..

Браво за дисциплината да свалиш толкова килограми! Прекалил си със свалянето де.., но все пак се иска много воля и дисциплина..

Успех!

04.02.10
18:46

нещо не мога да схвана - и в трите дена си писал гръб, а видях само 1 упражнение за гърба (във втория ден)? само с концентрично, няма да ти порастне бицепса ;) старай се да правиш максимален брой упражнения със свободни тежести - по-ефективни са

LL

09.02.10
15:27

Бях в София за 5 дни и за това не можех да отговоря по-рано.

Като цяло за този 5 дневен престой там, се поотпуснах с храненето,в резултат,на което май съм дръпнал с 1-2 кг около 68 вече и днеска за последно (рожденния ми ден) и от други ден почвам фитнес.Слава богу,май не са дали отражение къде са се лепнали.

Еми,гледах в сайта всички видове упражнения за всяка една група с фитнес уред и избрах тези,които изискват такъв уред,който го има в залата,и 1-2 ги махнах (предимно тежестите с кляканията,заради проблемите в колената).

Значи като цяло програмата е неправилна или се нуждае от някои корекции?

Ето го и състоянието - преди/сега.

Мнението беше редактирано от llouche на 09.02.10 15:31.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1