04.02.10
20:10
Жена ми вече разрешава да пиша за нейните тренировки, така че възползвайте се:
Това е, което тя прави.
http://nik.pevik.com/04-02-2010-Деси-jillian-michaels-no-more-trouble-zones/
Резултатите до тук: за месец 3 килограма надолу, 2% мазнини надолу, 2% мускули нагоре.
казано от entwickler на 04.02.10, 20:10:
Жена ми ....
Резултатите до тук: за месец 3 килограма надолу, 2% мазнини надолу, 2% мускули нагоре.
Може ли мерките (+ теглото) на жена ти преди и след този тренировъчен месец?
П.П. И ако може да споделиш какъв начин за измерване на резултатите използвахте!
Мнението беше редактирано от Инис на 04.02.10 21:03.
04.02.10
21:04
62.1 кг. мазнини 25.4, мускули 35(не съм сигурен). ПРеди години 50кг - след раждането 65-6 (преди 3 години) и сега се хвана яко...
сега е 59.3, мазнини 23.3, мускули 37
тези данни ни ги дава кантара вкъщи
Мерки - чак днес купих сантиметър и нямаме.
Сега за 3ти път прави този Сет от упражнения,
Мнението беше редактирано от entwickler на 04.02.10 21:10.
Тези кантари не дават много точно мазнини. Те си изчисляват свои си там формули на база тегло и ръст. И аз имам такъв вкъщи и например сутринта съм с едно тегло и дадени мазнини, вечерта съм с друго тегло и други мазнини. А това, което е разликата е само храната и водата от деня в стомаха. За един ден няма как да ми се променят мазнините, но кантарът го отчита.
Няма чак да се вторачваме в грамове и подробни сметки. Хубавото е, че съпругата ти се занимава със спорт и е мотивирана да отслабва :) Поздрави я и успех :)
И аз бих казала същото като Анелия. Сантиметърът ще даде по - вярна информация, а най - вярна - огледалото : )))
Успех!
05.02.10
04:17
казано от Anelia на 04.02.10, 21:13:
Тези кантари не дават много точно мазнини. Те си изчисляват свои си там формули на база тегло и ръст. И аз имам такъв вкъщи и например сутринта съм с едно тегло и дадени мазнини, вечерта съм с друго тегло и други мазнини. А това, което е разликата е само храната и водата от деня в стомаха. За един ден няма как да ми се променят мазнините, но кантарът го отчита.
Няма чак да се вторачваме в грамове и подробни сметки. Хубавото е, че съпругата ти се занимава със спорт и е мотивирана да отслабва :) Поздрави я и успех :)
Напълно съм съгласен с отклоненията в рамките на деня.
Затова се мерим винаги сутрин след минаване през тоалетната на гладно. И гледаме резултатите на седмична база. Така нещата стават доста обективни.
Като вижда човек прогрес е доста по-мотивиран и отговорен.
Мнението беше редактирано от entwickler на 05.02.10 07:52.
Успех с кантара,няма нищо общо това което показва като мазнини.Той гледа ръста и килограмите и пола и така смята.Пробвал съм да се качим двама човека с еднакво тегло и ръст но различен процент мазнини и естествено кантара ни показа че имаме еднакви мазнини.
19.02.10
10:47
казано от biker_boy на 19.02.10, 07:53:
Успех с кантара,няма нищо общо това което показва като мазнини.Той гледа ръста и килограмите и пола и така смята.Пробвал съм да се качим двама човека с еднакво тегло и ръст но различен процент мазнини и естествено кантара ни показа че имаме еднакви мазнини.
нашия определено не смята така :). Нашия пуска ток и така. Не че е много точен, но прогреса си е прогрес. Да не говорим, че отчита и вода и мускули освен мазнините.