Фет бърнър

04.02.10
21:03

Имам добавки за 2 месеца още (тъй като си взех в големи количества) и до Март включително ще качвам.Сега съм 95 кг , до тогава сигурно ще ударя стотицата... %БФ е сигурно към 25%. От Април почвам да свалям , но Май имам бал , следователно имам месец и половина да свалям.С хранителният режим проблем нямам. По-принцип трудно свалям и ми трябва “много яко хардкор” фет бърнърче , защото гледам,търся съставки,избирам,пак гледам,сравнявам и накрая нищо не можах да си избера ... вие сте по-опитни предложете ми някакъв мощен фет бърнър с комбинация от други суплементи за максимално сваляне на подкожна мазнина.Цената не е проблем,резултатът е важен : )

Аз си мислех за нещо от сорта на :
1.Animal Cuts
2.CLA
3.Acetyl-L-Carnitine
4.BCAA
5.Протеин Изолат + Казеин на лягане
6.Азотен оксид (ако останат пари)

... но след като се задълбочих във форума ми се стори , че т’ва ще е слаба ракия ...

Предложете мощтна комбинация, че няма да имам много време за сваляне.

Темата беше редактирана от pachkata на 04.02.10 21:06.

04.02.10
21:06

В bb.com дават големи отзиви за Animal Cuts-а , но като се разчетох във форума всеки казва , че бил слаб ( уж една доза има суматий хапчета )... дайте нещо мощтно...

Fyre+ л-карнитин+ глад майкааа  :lol:

КК

04.02.10
21:09

Mitotropin ревюта разгледай по бб.ком, но на мен ми дойде доста силен, определено пробвай тестър първо.
Иначе от другите - само Fyre мога да ти препоръчам, не съм видял по-добра енергия, а така и така бърнъра ти засилва изгарянето с 10-15%, така че не очаквай от него да сваляш мазнини.

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 04.02.10 21:11.

04.02.10
21:18

Meltdown голяма реклама има , той как е ? В bb.com го дават по-скоро като източник на енергия, а не като фет бърнър .

Става ли примерно:
1.Animal Cuts + Meltdown и другите суплементи изброени на 1вия пост
или
2.Fyre + Meltdown и др суп. избр. на 1вия пост
или
3.Animal Cuts + Fyre + Meltdown и др суп.

BTW не съм някакъв прекалено чувствителен,че да ми идват силни , ся ползвам Dymatize Xtreme Xpand Pump ... наистина много добри съставки в супер съотношение и количество в сравнение с други известни марки , пиши да не се надвишава 1,5 лъжички , аз като изпия 2 ме хваща , а колегата на 1 лъжичка и издивява...

04.02.10
21:24

Сега гледах коментарите в бб.сом за Mitotropin-a ... много относително е ... един казва WOW 10 points , друг GARBAGE 1 point ... предложете ми нещо мощтно, което сте го пробвали, щот много силни рекламни кампании имат американците , нали ме разбирате : )

Мнението беше редактирано от pachkata на 04.02.10 21:29.

04.02.10
21:25

Не мога да различа кои бърнъри са САМО термогенен , кои САМО липотропен (май такава беше думата) и кои са комплексни ??

Примерно Fyre , ако е САМО термогенен да вкарам с него и един липотропен...

Мнението беше редактирано от pachkata на 04.02.10 21:26.

КК

04.02.10
21:26

2 термогенни бърнъра или термогенен + азотен бустер = НЕ =) Няма значение колко си чувствителен, вредно си е за сърцето.
Липотропните нищо не правят като ефект на сваляне, добре е да си вземеш, защото помагат на черния дроб, може да се ползва вместо карзил или други ливър-съпорт суплементи.

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 04.02.10 21:27.

04.02.10
21:27

Е значи липотропният е боза ...

Мнението беше редактирано от pachkata на 04.02.10 21:35.

КК

04.02.10
22:06

Но е евтин за сметка на това :) И може да си го пиеш с всичко =)

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 04.02.10 22:09.

05.02.10
07:51

Липотропните бърнери не стават за нищо.

Ето това, ще избие рибата лятото - fitness1.bg/usplabs-oxyelite-pro/

05.02.10
09:12

Шъ я видим Сашко тая работа :lol:

05.02.10
09:29

казано от emzo на 05.02.10, 09:12:

Шъ я видим Сашко тая работа :lol:

И аз съм навит да го пробвам, като почна да чистя :)
Eстествено, ще има лог

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 05.02.10 12:53.

05.02.10
12:39

Бая сме надъханите за този бърнър :) От fitness1 очакваме максимално добра цена :)

Мнението беше редактирано от Fantaa на 05.02.10 12:39.

06.02.10
20:14

Трябва да се даде време на този бърнър на USP. Тепърва ще има много отзиви за него в американските форуми. Jack3d ми стана фаворит, така че може би и другите им неща са качествени, така че ще им се даде шанс. Ще чакаме отзиви и ще си правим сметката.

Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 06.02.10 20:54.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1