29.12.09
09:30
Реших да се поглезя и да си взема това бебче :D ,за да изчистя след коледните мазнинки(пък и попринцип).Искам да попитам 1 цикъл достатъчен ли е с препарата и може ли да се взима и преди тренировка с тежести,а не само преди кардио ?
Почвам го след няколко дни а сега ще съм на нвд малко да махна водичката и така ;-)
29.12.09
10:11
2 пъти на ден (сутрин и следобяд) - схемата, по която аз го пих 2 цикъла беше:
30мин преди храна или физическо натоварване.
а) 4 дни - 1 + 1 хап (2)
б) 7 дни - 2 + 1 хапа (3)
в) 14 дни - 2 + 2 хапа (4)
г) 7 дни - 3 + 2 хапа (5)
Когато си на б) и г), гледай по-голямата доза да е преди тренировка/кардио.
Успех!
Камен, можеш ли да споделиш, какви резултати имаше лично ти с Fyre-то?
И горе долу с каква интензивност кардио тренировки си правил. И общо взето колко ти е бил дълъг цикъла с него.
Мисля следващия бърнер които ще пробвам да е този.
В момента съм с lipo6x от които за 9 дни съм много доволен, но не мога да си позволя сутрин да взема повече от 1 хап.
(доста е силно)
Как е с Fyre-a?
Мисля че на колегата дето е пуснал темата ще му е интересно да разбере :) и на мен :) мерси
29.12.09
12:15
Резултатите са уникални, но поради простия факт, че не съм ползвал друг бърнър, не мога да направя адекватно сравнение (нито до колко е помогнал и до колко тежкия режим си е оказал основно влияние).
Започнах първата опаковка към средата на септември, като преди това имах 2-3 седмици кръгови тренировки и кардио, тъй като не бях тренирал от година и в началото резултатите идват без помощни средства, а само от рязката смяна на хранителния режим и стреса за тялото, което са тренировките. Началното тегло беше ~108кг на 1.80 височина. Преди да започна Файър бях достигнал 104. Цикълът беше 33 дни по схемата по-горе в комбинация с Л-карнитин на НАУ (течен 93гр). Кардиото беше горе-долу добре, нямах още толкова опит и се изморявах (3 пъти седмично след силова тренировка, редувайки ходене под наклон или 3мин тичане/1мин ходене пулс 135-40), силовите тренировки бяха 5 пъти седмично. Хранителния режим беше една идея по-разпуснат, позволявах си панирано, някоя друга манджа и ядях 2-3 пъти дневно (като цяло грешно, но в сравнения със стария ми начин на живот си беше пълна промяна :) Резултатът беше 98кг (-6). След това направих почивка, която беше планирана да бъде по-кратка, но излезе около 3-4 седмици. През това време просто си поддържах резултатите и започнах втория от същата позиция 98кг.
За втория цикъл бях адски мотивиран, изготвена ми бе нова програма от един от най-големите специалисти в България.
Основната промяна беше кардиото (силови тренировки в сплит 2дни и 1 почивка). В почивния ден сутрин на гладно 50мин, след обикновена силова тренировка 45мин, след крака 35мин. Пропуснах 3 дни в 33 дневния цикъл ^^ 30/33
Също така добавих и един липотропен бърнър (Файър и Л-карнитин на НАУ останаха същите), който едва ли е направил нещо освен засилване на черния дроб =)
Яденето беше като за пред-състезание, адска мотивация, стриктно определени количества през 2.5-3 часа. За целия цикъл ядох само един дюнер като cheat.
Свърших на 5ти декември на 91кг (-7) като ММ определено не съм загубил, да не кажа качил. Държа се мъжки по празниците и съм на 90 в момента даже :)
Планирам още един цикъл след нова година като се двуумя между Мито и Липо 6х.
Дано съм помогнал :)
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 29.12.09 12:19.
Браво за резултатите и волята! И аз си мисля февруари- март да направя един цикъл с Файър освен ако не се появи нещо ново интересено :)
Супер си Камене, много благодаря. След като свърша моя цикъл с липо, удрям 1 седмица почивка и почвам с Fyre+ Liquid L-Carnitine.
Относно Lipo6x, както споменах доволен съм от резултатите за сега, но ми идва доста силен. Като го свърша ще опиша по такъв начин моите резултати :)
.. а и браво за резултатите ти :)
По-добре направи пауза 20-тина дни между липото и FYRE за да го усетиш добре. Тялото привиква към термогениците и след продължителен прием те не се усещат така добре както в началото.
30.12.09
12:33
Значи да го разбирам така,по схемата на колегата + здраво кардио и добра диетка и...стават чудеса ? :)))
30.12.09
12:35
Схемата ми я казаха вносителите (HealthStore) и определено за мен е най-оптималния вариант :) Вече ти как си ги усещаш е друг въпрос, наистина енергийния бууст и еуфорията са страхотни, макар да е на билова основа.
Здравейте,
Понеже има адски много теми за Fyre, реших да не отварям нова и тази ми се струва най-информативна - та да я продължим с моя въпрос.
От вчера пия бърнера + Carni-Tech на Universal по тази схема:
казано от Камен Каменов на 29.12.09, 10:11:
2 пъти на ден (сутрин и следобяд) - схемата, по която аз го пих 2 цикъла беше:
30мин преди храна или физическо натоварване.а) 4 дни - 1 + 1 хап (2)
б) 7 дни - 2 + 1 хапа (3)
в) 14 дни - 2 + 2 хапа (4)
г) 7 дни - 3 + 2 хапа (5)Когато си на б) и г), гледай по-голямата доза да е преди тренировка/кардио.
Успех!
Взимам капсулата и директно с carnitine-a преглъщам:).
Всичко е добре - усещам си затопляне 30-40минути след приема на капсулата и определено при кардиото се изпотих доста повече от преди.
Та въпросите:
1. Тренирам предимно вечер или късния следобед. Винаги хапвам основната вечеря 1-2 часа преди тренировка. Как е най-добре да взимам бърнера винаги 30мин преди хранене или в тренировъчния ден винаги 30-40мин преди тренировката ?
2.Някъде из форума бях чел мнение на Владимир92 (ако не се лъжа), че Fyre съдържа Йохимбин, на моята опаковка пише:
100% Yohimbe Free Formula.
Кое е вярно ?:)
04.02.10
17:05
http://cont.myfitness-bg.com/content/ingredients/887.jpeg
Такъв е моят етикет и има йохимбе, ако има формула без йохимбе, бих я предпочел, защото не трябва да се комбинира с таурин или тирозин, а тях ги има в Green Magnitude => не мога да ги пия заедно.
Явно моя е друга партида ли не знам..
Щракнах 2 снимки да сравним:)
Мнението беше редактирано от velislavs на 04.02.10 20:51.
DRAKEN имаше ли проблеми с Lipo6x , че постоянно се отварят капсулите и се разлива течността отвътре или докато свършиш половината капсули те стават по-тъмни ... направо кафеви към края на шишето ... или никакви проблеми за сега ?
04.02.10
21:15
Аз го пия в момента Липо 6х и нямам никакви проблеми с него, освен че е пълен ташак и нищо не усещам вече =) Няма база за сравнение с Fyre.
викаш Fyre е мн по-добро от Липо 6х ? В бб.сом го изкараха чикиджийско... но май ще го пробвам : )
04.02.10
22:14
Еми не знам защо, не съм лекар, прочети из нета - пише си го на опаковката на Green Magnitude примерно.
казано от pachkata на 04.02.10, 21:10:
DRAKEN имаше ли проблеми с Lipo6x , че постоянно се отварят капсулите и се разлива течността отвътре или докато свършиш половината капсули те стават по-тъмни ... направо кафеви към края на шишето ... или никакви проблеми за сега ?
Аз като го отворих моите хапове си бяха тъмно жълти вече. Естествено потърсих в нета и видях че е нормално това, и от Нутрекс обясняват че това зависело от теа масла дето са вътре на растителна основа и че различни партиди излизали с различен цвят(от прозрачно до леко жълтеникаво до тъмно жълто/кафяво). Относно самите хапове които са се отваряли.... хм нямах такъв проблем. И да... както Камен каза.. след 2/3 от цикъла Липо6х, енергия не се усеща особенно. При него най-вероятно е понеже той е свикнал на такива бърнери вече. При мен ефекта продължи доста по дълго.. и се наложи да удължа приема му.. като карам известно време в началото по 1/1 на ден.. после 1/2 ... и чак на 3-тата седмица почнах по 2/2. Просто на мен ми дойде много силен. Но както каза Камен.. последните 7-8 дни и аз изобщо не го усещах.
Но резултата ми с Липо6х+ацетил л-карнитин тренировки в 6 дни в седмицата(3 кардио+3 сила)+4 сериозни напивания и усвинвания по празниците (но като цяло на строго спазван НВД режим) беше... около 7 чисти килограма надоло + 7-8 см изчезнали от талията ми, за 6 седмици. Аз останах доволен от резултата. А това че Камен има база за сравнение и казва че Фире е по добър. Значи е така.
Аз лично март месец почвам на Фире+течен л карнитин. (дано да става времето за бягане сутрин :) )
05.02.10
10:50
казано от velislavs на 04.02.10, 20:50:
Явно моя е друга партида ли не знам..
Щракнах 2 снимки да сравним:)
На мен също ми се стори странно това, когато го прочетох на опаковката на моето огънче. Разрових се в нета и отговора, който открих е, че Йохимбина е забранен в някои страни и затова правят и такива партиди без него. Което е успокойтелно - не е менте.
Мнението беше редактирано от Кифла на 05.02.10 10:55.
А набързо да ми обясниш каква е разликата между течния Л-карнитин и този примерно дет е на прах или хап ? Кой е най-добрия ?
Течния се води най бързо усвоим :) около 30 мин преди тренировка като го вземеш и си готов.
А другите (хапове, прахове) мисля, че се водиха спорове че се усвояват от 1 до 3 часа преди тренировка... но масово се тиражира че е около 1 час. Иначе по-добър един от друг няма по вид.. Всички действат, но в различно време за усвояване. Вече е друг въпроса кой е по-качествен - тук марката играе роля.
Аз съм на 15, мога ли да пия Fyre? Търся някакъв бърнър, за да сваля по- бързо, но искам да не си давам парите на вятъра и мисля, че “огънчето” е нещо добро. Та... мога ли да го пия?
и аз искам да попитам същото дали възрастта оказва някакво значение
Мнението беше редактирано от ilian27 на 07.02.10 11:21.
На 15 не ви трябват никакви фет бърнери и т.н. Просто се хранете здравословно и спортувайте. Аз лично не препоръчвам използването на фет бърнери от лица под 23-24 години. Това са мощни енергетици и стимулират сърдечно-съдовата система. Не е шега работа!
казано от Draken на 07.02.10, 11:32:
На 15 не ви трябват никакви фет бърнери и т.н. Просто се хранете здравословно и спортувайте. Аз лично не препоръчвам използването на фет бърнери от лица под 23-24 години. Това са мощни енергетици и стимулират сърдечно-съдовата система. Не е шега работа!
Прав си, да :) Аз пия L-carnetine, но имам и една опаковка Fat burner на THE Nutrition, която ще изпия сега.
07.02.10
11:36
казано от Draken на 07.02.10, 11:32:
х2
Освен това на 15 хормоните лудеят метаболизма и той, и човек има достатъчно енергия. Просто си спортувайте леко коригирайте храненето и за лятото на плажа, сте готови.