05.02.10
13:07
Здравейте на всички. Имам малко тъп въпрос , но по-добре да се консултирам с някой който е запознат по темата отколкото да ходя да срамувам другаде :) Та въпроса ми е кратък , точен и ясен има ли разлика м/у ASN American Whey Protein и ASN Bargain Whey и ако има каква е тя ? (освен грамажа разбирасе) Ако може също така препоръвайте ми някой . Благодаря ви предварително за помощта :) Лек и ползотворен ден! :)
Темата беше редактирана от Prank4o на 05.02.10 13:08.
Разлика има и тя се изразява в това, че American whey-a е бленд от изолат и концентрат, докато Bargain Whey е концентрат.
P.S По едно време се говореше, че и Bargain-a е станал бленд, но с по-малко количество изолат в съотношението изолат:концентрат. :)
05.02.10
15:15
Не е само това.
American Whey - 80 към 20 - изолат и концентрат. Натурално овкусен, без аспартам, обогатен с храносмилателни ензими.
Bargain Whey - ванилията е 100% концентрат, Шокото е бленд. Ванилията е овкусена с аспартам.
American-a специално като вкус е класа отгоре над Bargain-a, специално шоколада.
По-добър е Американ-а, пореди гореизложените аргументи. Имай редвид, че за да се докара този хубав вкус, това е с цената на ок.6гр въглехидрат в доза, т.е. не е съвсем подходящ, ако си решил да чистиш. В противен случай, върши добра работа!
Благодаря много на всички за отговорите. Понеже ми беше препоръчана марката ASN като едно добро качество и цена. Все пак без протеин не може да се тренира и затова се поинтересувах, но все още се чудя какво да избера . Все още е добър период за маса и може би ще се насоча към Американ Уей :) Мен ми трябва само протеин за в близкото бъдеще, за по-натам имам един Green Magnitude :D Благодаря ви отново :)
Мнението беше редактирано от Prank4o на 05.02.10 17:14.