Моята НВД мнения и препоръки

05.02.10
05:10

Здравейте и от мен. Както ще видите от скоро съм в редиците на ВВ- тийм. Дойде момента в който се почуствах не комфортно в тялото си и реших да взема съответните мерки ( да кажем че и фактори касаещи се до кръвното и холестерола) също ме подтикнаха към тази кардинална промяна в живота ми.
Малко данни за мен:
мъж 184см височина 27 години и 114 кг. BMR - 2750.70 кал
По отношение на BMR-а сметнах че е доста висок поради причината че в момента имам доста излишни мазнини.
Хранителен режим в последните 4 седмици:
Само да спомена живея в САЩ и храните тук се различават доста от тези в България
7.30АМ - 60гр овесени ядки + 3 белтъка и 100мл прясно мляко + 60 гр фарм чийз което нещо като нашата извара мултивитамини и антиоксиданти на USANA
10.00АМ - 20 гр орехови ядки сурови
12.30 РМ - 350гр салата ( домати,краставици,марули,целина,репички) подправени е една кафена лъжица зехтин от Каламата маслини и 30гр черен хляб + 100гр фарм чийз подобаващо извара
15.30 РМ - 350гр салата + 150гр риба варена на пара или печена или пилешко или телешко
19.00 РМ - 350гр салата + риба или пилешко пак 150гр. Или салата с пълнена чушка с извара или готвено прясно зеле. Сменям ги през определени дни.
Резултат до сега след 4 седмици: загубени 10 паунда или около 4,5 кг
След всчко ядене пиа ментов чай без подсладители или зелен чай един път на ден. Между 12.30 и 16.00 ч. ям през ден и по 15гр. шоколад Киндер ( сладките изделия тук не се правят със захар а с Високофруктозен царевичен сироп) освен тези които се внасят от Европа. Не пия безалкохолно никакво, пия кафе веднъж на 4 дни и то без  захар ( аз така съм и свикнал). Захар не приемам никаква като изключим  шоколада за който споменах. Сол може би до 4гр на ден но не повече.
Работия в офис без много движение ходя на работа с кола. Хубавото е че има огромен фитнес център на сто метра от нас записах се и отидох но се почуствах някък не сигурен какво точно ще правя затова в последната седмица изучавам програмите на сайта и упражненията. Нека кажем че първо се снабдявам с информация за това което искам да правя за да знам че го правя добре . Спрял съм се на тази програма http://www.bb-team.org/workout/2786/ . Очаквам с нетърпение вашите отзиви. Благодаря на всички предварително.
Тук Л-карнетини и Бърнари много и най различни незнам какво да избера.

Темата беше редактирана от lafcho на 05.02.10 05:12.

XE

05.02.10
07:21

ха съсед  :Д :Д на мене нещо не ми допада диетката ти .. Протеина ти се връзва нещо от сорта на гр/кг .. качи протеина, увеличи храненетата като това в 10ам изобщо за хранене не го броиме - МЕСОто не е достатъчно .. Плюс това мисля че сваляш много бързо леко намали темпото на около паунд паунд и половина седмично ...

05.02.10
07:34

Като цял е добре режима. Аз бих добавил някой телешки стек (200-250гр) за обяд (там при теб поне бол).
А под варена риба може би имаш предвид - broiled, което не е точно варена..:), но е ок.

А тренировките няма защо да ги отлагаш, колкото по-скоро толкова по-добре.

За начало е добре да започнеш  с тази:
http://www.bb-team.org/workout/1465/

След месец-два на тази:
http://www.bb-team.org/workout/1282/

А най-добре питай във фитнеса
Сигурен съм, че като отидеш и, ако попиташ за начинаещи какво да правиш ще ти закачат инструктор да ти покаже. Запомни програмата и виж как ще се чувстваш.

А за добавки от вида на бърнери и карнитини мисли поне 3 месеца след като си на редовен тренировъчен режим.

Успех.

05.02.10
13:46

Благодаря Ви много за бързите отговори.
Xeeu3: дай идея за храненето в 10.00 аз си навивам алармата на ръчния часовник защото попринцип забравям да ям.
Имам това http://products.usana.com/en/products/us/macros/reset/glycemic.shtml мислеш ли че удачно да го взимам в 10.00 Общо кал 240 ( мазнин 7г, въглих.32г, протеин 15г. включени са всички видове витамини и три различни вида фибри)

velislavs: Не отлагам просто незнам кво да правя като ида затова и се реших да се информирам повече по въпроса при да започна. Що се отнасядо инструктура да има но в тоя фитнес във времето когато аз имам възможност има над 300души.

07.02.10
13:46

I az sam v USA . Vzex personal trainer. Njama kardio, njama uredi, samo uprajnenia….s topki i giri…Ne bex mnogo dovolna i za tova si izbrax programa ot tozi sait. Za sega raboti dobre. A i pitam xorata tuk, te znaiat pove4e ot men.
P.S. personal trainer - pone tuk / NY / e za 3 uroka 100
za 5 uroka - 300
za 10 uroka - 645
E, tezi ili sa ludi ili ne znaiat kakvo stava okolo tiax…

Модерация: използвайте кирилица при писането във форума.

Мнението беше редактирано от BB-Team Webmaster на 08.02.10 07:51.

08.02.10
02:58

Нямъл съм и намерение да се допитвам до персонален тренер. Затова и се отдадох на четене тук а и до съветите на мои колеги от България които се занимават с това повече от 10 год. Ще видим какво ще се получи от утре стартирам тренировките.

08.02.10
09:01

Как са цените на храните в Америка, че силно се надявам да уча там. Иначе 10паунда за месец са супер, просто продължавай така, можеш в 10ч. да вкараш някакъв източник на белтъчини. Успех.

LU

08.02.10
14:34

казано от lafcho на 08.02.10, 02:58:

Нямъл съм и намерение да се допитвам до персонален тренер. Затова и се отдадох на четене тук а и до съветите на мои колеги от България които се занимават с това повече от 10 год. Ще видим какво ще се получи от утре стартирам тренировките.

Само искам да спомена, че и тренировката е важна, неможе да тренираш по някакъв измислен сплит, и да спазваш НВД.
Имам предвид, че има тренировки за качване, за отслабване, за подържане и т.н.

Мнението беше редактирано от luks0r на 08.02.10 14:34.

PH

08.02.10
14:57

казано от deva222 на 07.02.10, 13:46:

I az sam v USA . Vzex personal trainer. Njama kardio, njama uredi, samo uprajnenia….s topki i giri…Ne bex mnogo dovolna i za tova si izbrax programa ot tozi sait. Za sega raboti dobre. A i pitam xorata tuk, te znaiat pove4e ot men.
P.S. personal trainer - pone tuk / NY / e za 3 uroka 100
za 5 uroka - 300
za 10 uroka - 645
E, tezi ili sa ludi ili ne znaiat kakvo stava okolo tiax…

Модерация: използвайте кирилица при писането във форума.

вземи ме и мен там аз на половината ще ти взимам ;)

08.02.10
17:04

Луди са тези тук с персоналните тренери ...600 и нещто долара за 10 урока и то само стречинг и топки,въжета и гири...Луди са...
А цените на добавките са различни. Питаи за конкретина? .....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1