Amino Acid 1800

31.01.10
16:14

Какво ще кажете за тези амино киселини  някои ако е пил да каже мнение защото мисля да си взема за след стероиден цикъл и после за чистене качествени ли са

01.02.10
00:41

Като не си наясно с основни базови хранителни добавки,къде ще скачаш на стероиди.

01.02.10
09:45

Хаха, след стероиден цикъл вика... Да, страхотни са, от стероидите няма да видиш ефект, но от аминките ще луднеш, ще изчистиш, бомба ще станеш! Ти знаеш ли какво е аминокиселина въобще?

05.02.10
14:16

а ве кво ме зарибявате
след цикъла мисля да взимам протеин глутамин амино и креатин за да запазя максимално масата която съм качил

а след месец и половина два мисля да взема същите амино киселини  + л-карнитин за чистене
.. И да знам за стероидните цикли,, и да знам за амино киселините просто исках да попитам дали са качествени

05.02.10
18:04

Пич, искрено те съжалявам...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1