за фолиото

AN

07.03.05
18:09

Искам да попитам , някой пробвал ли е да си омотае околко краката (когато иска да отслабне там) найлоново фолио за опаковане на продукти и ако е  да сподели ефекта ?

07.03.05
21:26

Най-много да се спариш, заради синтетиката му! Не прави експерименти, а си купу донапренени колани или наколенки - има ги в специализираните спортни магазини

08.03.05
09:36

Пробвал съм с част от старо одеало и наилон. Има ефект, но както и Аешна каза....

08.03.05
10:22

Доста отдавна беше но съм тичал увит във..вестници.Ефекта е по-добър отколкото с найлон защото не запарва.Номерът е веднага щом спреш да махнеш всичко.Няма кой знае какъв ефект,но...

08.03.05
11:15

да, веднага по душа после, ама си е риск, с тенекии по ханша да тичам, затова препоръчвам горещо донапренени колани, но са скъпички, към 15 лв е този за кръста!

08.03.05
13:26

Преди около3-4год си купих един неопренов и беше 42лв :cry: Боже каква заблуда ли ме накара тогава!Вярно все още го ползвам ама не си струва да знаете

08.03.05
13:33

Абе и на мене ми се върти в главата нещо от сорта на 45лв, Аешна, къде са тия по 15лв да си купя.

08.03.05
14:46

Колани има за 7, 12 и 20 кинта, зависи от ширината им. Магазинът се намира на “Алабин”, след като подминете Съдебната палата се движите по левия тротоар посока пл. Македония. Малко преди площад Македония има 1 магазин за спортни артикули(с голяма витрина) и там вътре са коланите. Аз лично си купих такъв за 7 лв., ама го слагам от дъжда на вятър, въпреки че известно време въртях педалите с него и ми се струва че махнах паласките (това го знаете от темата за “жаргона в ББ”) :lol:

Успех!

09.03.05
12:19

Благодаря за информацията :)

Аз смятам, че подобни .....устройства пречат на естественната терморегулация на тялото.

AN

09.03.05
22:15

Благодаря на всички за отговорите . Аз обаче питам защото искам малко да намаля от обиколката на бедрата , но пак казвам малко , защото съм слаба и не искам да отслабвам като цяло. И от там си мислех че ще може така да стане номера само там да посваля.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1