05.02.10
16:36
Интересува ме с кое упражнение мога да акцентирам вурху тази част на гърдите
http://img21.imageshack.us/img21/3724/zz334ggcopy.jpg
от прочетеното до тук ведях че пек- дека до известна степен товари тази част но за съжаление в залата ми няма машина за пек-дек. Друг вариант е понеже имам малко маса просто да си продължа с упражненияа които правя за сега (горна, нормална лежанка и флайс) и с времето без да акцентирам върху тази част сама да се запълни.
Те като цяло ти изостават гърдите, но за вътрешната част - с малко по тесен хват на лоста, има 1 упражнение, от което съм много доволен - флайс на долни скрипци като преплиташ ръцете (като нормалния флайс, но движението спира, когато лявата ръка се намира над дясното рамо и обратно) и задържаш,също така пек-дек, но не съм му фен на това упражнение.
Започни първо с флайс, след това нормална и горна лежанка. Ще видиш как в края на тренировката гърдите ти ще експлоадират.
Аз лично правя само лежанка и 2 упражнения флайс (горно и долно) - и ми е добре, а понякога последно кофички
за съжаление не чувствам добре кросовъра добре. Експериментирай е моето мото, и ти го препоръчвам и на тебе.
Така ще намериш правилните упражнения, които действат за тебе.