06.03.05
10:44
някои знае ли програма за сустанон или за умнадрен как то4но се бият и кога
06.03.05
11:11
:D Дай да я видя plzzz
Моля пишете на кирилица!
Mr_Muskul
начи биеш 1 икжекция после след 12 дена пак биеш 1 после след 10 дена пак биеш една после след 8 дена пак една после след 7 дена пак една после след 3 дена пак една после след 8 дена пак една и после след 7 дена пак една и сваршваш
06.03.05
16:40
[quote author=“zelkata”]начи биеш 1 икжекция после след 12 дена пак биеш 1 после след 10 дена пак биеш една после след 8 дена пак една после след 7 дена пак една после след 3 дена пак една после след 8 дена пак една и после след 7 дена пак една и сваршваш
И с тая програма къв ти беше напредака. В смисал кво качи като см. и кг
06.03.05
19:42
зелката 10х
обаче аз пия бионабол това има ли некво вляние върху дозата
Пишете на кирилица! Мнението ви беше преведено.
Mr_Muskul
не мога да обърна на кирилица за това ще пиша латинските
програмата за сустанон е строго индивидуална и варира от 250мг седмично до 2000мг дневно зависи какво искаш да постигнеш. лично аз съм вземал 250мг на седмица но винаги го комбинирам с някав орален стероид. иначе ако питаш мен по добре си купи омнадрен от някоя аптека. Вярно че е с по изразена задръжка на вода но знаеш че не е менте а такиба бол. това е мнoгoкомпонентен тестостерон и се използва предимно за покачване на сила. така че ако те интересуват силовите ти постижения не те бърка малко повечко вода. Тя си има и положителни страни прави сухожилята по еластични и намалява риска от травми
Форума има вградена Кирилица.
Eclipse
анаАкин брато супер сустанона се комбинира с бионабол и в аптеките едва ли 6те ти продадат мента ако искаш по качествена маса земи го йфр сустанона се бие по тая системи иначе ако го биеш безразборно после няма да знаеш каде се намираш ае поздрави
07.03.05
22:40
а умнадрена как се бие
07.03.05
22:54
у гъза :lol:
Бие се като сустанона. По горе един пич беше написъл как се бие некви схеми. А иначе може да се бие и по 500мл на всеки 7 дена.