Проблем с доставка, Сгрешен продукт

05.02.10
15:03

Здравейте днес ми пристигна пратката с добавки.
И вместо креатин монохидрат на Primaforce ми е дошло това Primaforce glutaform.
Та въпроса ми е да го върна ли и изобщо ще мога ли (тъй като не съм от София и ми пристигна с куриер), или да си испия това което са ми донесли?
Знам че трябваше да задам този въпрос на доставчиците, но исках да разбера дали да си оставя да пия глутамина или да си взема креатина?

Темата беше редактирана от Atanass на 05.02.10 15:05.

05.02.10
15:18

Що за въпрос?

Ако ти трябва креатин, пий креатин. Ако ти трябва глутамин, пиеш глутамин?

05.02.10
15:23

Проблема ми е че ми доставиха грешен продукт(вместо креатин ми донесоха глутамин).
Въпроса ми не е дали ми трябва или не просто питам да испия ли глутамина, който са ми донесли с протеина на MG или да си искам креатина, това беше моя въпрос.Те дори са се набутали креатина който исках струваше 24лв те ми донесоха глутамин който струва 42лв.

GO

05.02.10
15:32

Ако не искаш глутамина се свържи с онлайн магазина,от който си го взел и разпитай,предполагам,че ще изпратят куриера,за да ти смени поръчката.

05.02.10
15:38

А ще сгреша ли ако пия глутамина?Всмисъл по добре креатин ли е или по добре глутамин? Но пък така и така е в мене, взел съм го на по ниска цена що да не го испия.

05.02.10
15:51

Според мен си пий глутамина и без това ти е на кирия с почти 50 процента ! ;) пък като толкова искаш креатин иди до някой магазин за хранителни добавки и си земи , така хем протеин , креатин  , глутамин - Perfect

GO

05.02.10
15:51

Глутамина е аминокиселина подпомагаща анаболните процеси в организма,ако не греша! :lol:

По-добре е креатин+глутамин.
От само глутамин,предполагам ще има по-добро възстановяване и по-необезпокояван сън. ;)

КК

05.02.10
15:56

Купи и си и креатин просто, глутаминът си се пие винаги.

05.02.10
16:11

казано от hardrlz на 05.02.10, 15:51:

Според мен си пий глутамина и без това ти е на кирия с почти 50 процента ! ;) пък като толкова искаш креатин иди до някой магазин за хранителни добавки и си земи , така хем протеин , креатин  , глутамин - Perfect

х2

Какво ще връщаш!?На аванта си, пий си глутамина :)

05.02.10
20:20

Тей ше и напрая.
А за креатин нема пари това беше за тоя месец(почти месец) :)

СА

05.02.10
21:12

Креатина на Primaforce, отзад са лепнали етикет, на който пише Glutaform, просто е объркано. Виж при теб да не е така!

05.02.10
21:22

Ако нямаш възможност да пиеш и креатин, и глутамин, искай да ти пратят креатина. Само от глутамин нищо няма да усетиш, докато от креатина би имало ефект някакъв поне. Какво като е 10-15лв напред? Важното е да му свърши някаква работа мисля.

Това в случай, че както се каза, това, което са ти докарали, не е креатин с грешен етикет. Че да пиеш креатин с дозировки като на глутамин не е добре.

05.02.10
21:44

За кой етикет става дума?Този който са залепили от Primaforce или етикета от вносителя на добавката?
Защото са залепени добре пък ако го скъсам надали ще си го искат обратно.Инче и на двата етикета(на производител и вносител) пише Glutaform.

Мнението беше редактирано от Atanass на 05.02.10 21:50.

СБ

06.02.10
05:40

Обърни внимание отпред на кутията на английски с черни букви какво пише - CREAFORM или GLUTAFORM. Ако наистина сме объркали продукта, най-коректно ще е да ни го върнеш, транспортните разходи ще са изцяло за наша сметка.

06.02.10
09:25

Проблема е че вмомента съм на място където няма куриерски офис.
Иначе ето картинки от продукта
[URL=http://img168.imageshack.us/i/06022010.jpg/][IMG]http://img168.imageshack.us/img168/2056/06022010.th.jpg[/IMG][/URL]
Също така аз хубаво ще ви върна продукта, но къде остава моя креатин?Така аз оставам набутан с 20лв (или не съм разбрал вие ще си ми пратите продукта?)
А неможе ли вие да ми пратите креатина и аз си ви връщам глутамина (не е разопакован не съм го барвал)? Защото ако искате аз да ви го пратя трябва да се охарча и за транспорт!

ПИ

06.02.10
09:28

казано от Atanass на 06.02.10, 09:25:

Проблема е че вмомента съм на място където няма куриерски офис.
Иначе ето картинки от продукта
[URL=http://img168.imageshack.us/i/06022010.jpg/][IMG]http://img168.imageshack.us/img168/2056/06022010.th.jpg[/IMG][/URL]
Също така аз хубаво ще ви върна продукта, но къде остава моя креатин?Така аз оставам набутан с 20лв (или не съм разбрал вие ще си ми пратите продукта?)
А неможе ли вие да ми пратите креатина и аз си ви връщам глутамина (не е разопакован не съм го барвал)? Защото ако искате аз да ви го пратя трябва да се охарча и за транспорт!

Прочети поста на хората от СилаБГ, казаха, че транспорта ще е за тяхна сметка.

06.02.10
13:07

Знам че транспорта ще е за тяхна сметка, но за да им пратя продукта трябва да отида до офиса на куриера, за да отида до офиса трябва да запаля колата и да мина 25км!
Мисля, че вече няма смисъл да се пълни темата ще си се разбера със СилаБГ.
Благодаря на всичи за помоща

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1