Креатин - Подпухване

02.02.10
10:22

Здравейте на 19 години съм , отскоро започнах да приемам креатин Етил Естер на марката POWER FOOD от 1 седмица някъде, и забелязвам да съм подпухнал към лицето , бузите , и двойната брадичка.Дали това е от страничния ефект , т.е да задържам  вода , притеснявам се това да не са мазнини, дори забелязвам и омазняване на корема.Четох че Етил Естер не задържа вода , не знам вече какво да правя , моля помогнете ми , а ако е вода дали ще изчезне след като спра приема му ? Благодаря много .

02.02.10
14:36

Здравей, Подпухването на кожата е типичен страничен ефект от креатина и се появява при някой марки. Обикновено е показателно за не особено качествен креатин. Сигурен ли си че дневната ти доза не е над 5 гр креатин?

Мнението беше редактирано от Braqn на 02.02.10 14:37.

02.02.10
15:09

Сигурен съм да , имам си специална лъжичка с която го меря , възможно ли е това да са мазнини които да се получават от креатина , а ако не спаднат след като спра приема му , просто ще съм много разочарован.От мястото от където го взех , ми казаха че ще се надуя , бузите подбрадичката , казаха ми че  е нормален страничен ефект.Дали наистина това е вода  и дали след като спра да го пия ще се оправя и няма да съм така надут.Кофти ми е че се получава така и ме депресира няколко дни за това реших да попитам тук.

GO

02.02.10
15:39

И си сигурен,че не са те набутали с монохидрат? ;)

КК

02.02.10
15:48

На тази фирма е късмет, ако въобще е креатин, а не пясък - я от златните, я от слънчев бряг.

02.02.10
16:48

Ами не , на кутията пише че е Етил Естер 18 лв 100 грама.Да бъда точен си го взех от едно момче , по принцип креатина има ли срок на годност и може ли да е от това ако е с изтекал срок на годност.Не знам какво да правя , да продължавам ли да го пия , или да спирам .

КК

02.02.10
16:50

Подпухването при креатина би трябвало да бъде в мускулите, не в лицето или брадичката, така че просто не се занимавай, а си вземи нещо тествано -.-

02.02.10
17:19

Сипвай в канала и си купи нещо качествено ;)

02.02.10
17:48

Дадох 18 лева за този Креатин , изнервен съм много че ми се отразява така.Дали това е мазнина където съм подпухнал в бузите и брадичката или е от креатина.Нали пише че подпухването е нормално и съдържа вода , а след като се спре приема му се оправя.Малко ми се свиди да го изсипя като знам че съм дал пари за него , ако продължа да го пия , до какви по големи странични ефектни може да доведе.

02.02.10
18:03

казано от ThugLife на 02.02.10, 17:48:

Дадох 18 лева за този Креатин , изнервен съм много че ми се отразява така.Дали това е мазнина където съм подпухнал в бузите и брадичката или е от креатина.Нали пише че подпухването е нормално и съдържа вода , а след като се спре приема му се оправя.Малко ми се свиди да го изсипя като знам че съм дал пари за него , ако продължа да го пия , до какви по големи странични ефектни може да доведе.

Не мислиш ли, че здравето ти струва повече от 18 лв???

02.02.10
18:54

100% му е минала годноста

GO

02.02.10
18:55

Гледам,че само те интересува дали е мазнина..
Аз да отговоря каквото мисля,поне повечето трябва да е вода.
Аз си мисля,че или приятеля ти те е метнал,или в магазина са те метнали..

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 02.02.10 18:56.

06.02.10
20:14

http://www.bb-team.org/articles/2855/ прочети тази статия и коментарите към нея дано ти се разеснят някой неща

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1