30.01.05
17:55
кажете как да се изчистя и препарати кажете некфи и тренировка 82кг 172см на 15г съм
Темата беше редактирана от emzo на 13.09.11 08:44.
31.01.05
00:39
просто се опитай да тренираш 3 пъти седмично и гледай да избягваш “лоши” храни - мазно, сладко, теста разни....храни се с месце, ориз, черен хляб, картофи (печени, варени), кис. мляко...и резултата ще дойде след някой месец. засега препарати не мисля че ти трябват :D
31.01.05
08:57
Препаратите , които ще спомогнат за изчистването ти са: Л-Карнитин и Фет Бърнар(има най-различни фет бърнари).Но наблегни на диетата и тренировките, защото едва ли ще имаш напредък , само от препаратите.
успех
по-здрави
Има ли някой представа, къде човек може да прочете какво е нормалното съотношение височина/килограми. Видях го някъде, но май става въпрос за хора - нетрениращи.Аз лично съм 185см/88кг/вече/.Преди три месеца бях 75кг.Наддавам със бясни темпове, но...не знам кога да спра!!! Всъщност, нито една дреха вече не ми става!! И не стига, че давам луди пари за храна, сега май и целия гардероб трябва да си сменям...
Та колко горе-долу е нормалното тегло на човек с моят ръст, занимаващ се с ББ ??
10.03.05
11:06
хахаха.....и при мен стана то4но така.И се налага по4ти всяка година да сменям дрехите си :D Важен е растежьт и ре3ултатите
Еми като не искате да си сменяте дрехите тренирайте само за релеф и проблема ви е решен :)