Отслабване в корема

06.02.10
17:46

Как да отслабна в корема....там ми е най-трудно.На 16 съм 160 53кг от 2 месеца вече ходя на тае бо 2пъти в седмицата , случвало се е и 3, но по-рядко.. събота  неделя ходя на тенис,макар че той е по-скоро като разтоварване през почивните дни.Храненета съм го ограничила... е не като да гладувам,ами просто след 6 не ям и дори вече не изпитвам нужда да ям тогАва,вместо това тогава пия много вода ... понякога през деня си похапвам нещо сладко или калорично ,но не е чак толкова често... и от всичко това което правя има ефект,но не и за корема само там не съм смъкнала нищо.....плсс хелпп  :-S

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 08.02.10 15:55.

06.02.10
18:21

Здравей :)

Значи за корема мисля че трябва да направиш малко повечко усилия. Защото никаде не видях да пише “Правя и кардио” ... Та мисълта ми беше, да ти кажа,че ще е хубаво да започнеш и кардио. Може в фитнеса може и сред природата но на вън е все още студено и когато се поиспотиш може да хванеш някаква хрема , затова по добре в фитнеса. 20-30 минути на ден и повече ако можеш ;)

Успех !

06.02.10
18:43

ами да вярно че коремните преси малко съм ги позагърбила,ами има ли храни ,които трябва да огранича?По принцил ям две основни яденета - сутрин ВИНАГИ закусвам мюсли с кисело мляко(не защото трябвя ,а защото наистина ми е много вкусно),в учище не ям защото не съм и гладна ,а като се прибера винаги е нещо готвено ,ама с филия хляб. и това е всичко и ми стига за цял дени не огладнявам повече(аз и по принцип не съм някой лакомник) ,но нз може би ако наистина почна кардио ще има ефект вече

NE

06.02.10
19:47

ти така като не ядеш как очакваш да свалиш корема? нещата не стават с гладуване.може да не усещаш глад ,но организма ти гладува..

06.02.10
19:59

не съм се замисляля затова , ама наистина не огладнявам.Затова и не спазвам никакви диети понеже всички влючват 5-6 яденета на ден

06.02.10
20:01

аз сега съм и втора смяна и почвам училище в 1 и 30 затова ставам и в 8 часа,за да мога да си изям 2те основни яденета до 1

казано от Milenaa93 на 06.02.10, 19:59:

...наистина не огладнявам. Затова и не спазвам никакви диети понеже всички влючват 5-6 яденета на ден

Ами... то не е случайно това съвпадение за 5-6 хранения дневно...

06.02.10
21:24

амии ако това е проблема мога да почна да ям малко повече щом ще има ефект ,но тогава какво трябва да ям -ябълки или още една порция мюсли  стават ли ..нз нямам си и напредстава какво да ям

06.02.10
21:33

но се надявам да има наистина ефект защото наистина искам да отслабна там и да мога и плочки даже да тръгна да правя  :lol:

07.02.10
07:41

Закуската само нека е мюсли. Ябълка втора закуска. Месо/риба/яйца + зеленчуци през деня и за вечеря.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1