Възможно ли е....

27.02.05
17:18

Имам следните опасения: вече 10 дни въртя велоергометъра по 40 мин. на ден - това са около 12 км. и се старая да се храня разделно но пак не се вижда никаква разлика и не съм смъкнала нито кило.
Възможно ли е да съм  нарушила по някакъв начин трайно обмяната на веществата си и да не мога никога да смъкна тези 5-6 кг. които ме притесняват ?
И има ли някакъв начин да намаля малко бюста си и с какви тренировки ?

27.02.05
17:34

защо си мислиш, че като се храниш разделно ще свалиш? Свалянето е главно въпрос на калориен дисбаланс, а това дали храненето е разделно или смесено има маргинален ефект върху промяната в теглото.
При загуба на мазнини, бюста ти неизбежно също ще спадне.

28.02.05
10:38

Има резон в това защото разделното хранене не е за хора които тренират.За да се усвои примерно протеина са ти необходими въглехидрати които в определени дни не приемаш.А пук ако приемаш само въглехидрати риска да се отложат като мазнини е доста голям.Така че го промени.Мисля че едно НВД ще ти е точно.А и се стреми да правиш кардиото сутрин на гладно.Успех

28.02.05
14:02

Да, съгласявам се  :lol:
Мини на едно НВД (ниско-въглехидратната диета е описана в сайта).
Приятно четене!  :wink:

28.02.05
18:23

ПРави сте за разделното, но това е само при хора които нямат сериозните знания за него, а и както казахте-тренират, иначе това хранене е перфектно за човека.

Но

Имам следните опасения: вече 10 дни въртя велоергометъра по 40 мин. на ден - това са около 12 км.

Това е нищо, колко време си ги трупоала излишните си килограми? И за колко искаш да ги свалиш? Тялото на човека не работи на принципа “Булка искам, сега я искам”

Тренирай и събирай опит и знания за хранене и тренировки. С упоритост и ум можеш да постигнеш всичко.

Съъвсем малко вероятно е да си се “поредила” и да не можеш да свалих кг и да влзезеш във форма. Възраст? тегло? структура...?

Фтнеса не е математика, в него точни изчисления никога няма.

01.03.05
14:20

[quote author=“b_h”]Имам следните опасения: вече 10 дни въртя велоергометъра по 40 мин. на ден - това са около 12 км. и се старая да се храня разделно но пак не се вижда никаква разлика и не съм смъкнала нито кило.
Възможно ли е да съм  нарушила по някакъв начин трайно обмяната на веществата си и да не мога никога да смъкна тези 5-6 кг. които ме притесняват ?
И има ли някакъв начин да намаля малко бюста си и с какви тренировки ?

ти бюста ще го намалиш (в см.) ама мислила ли си за формата му... :(

01.03.05
20:16

добре дееее 170 - 63 кг. 30г. и сутрин ми е невъзможно кардиото няма как . на 57 кг. изглеждам идеално а бюста ми е по голям от нормалното и незнам как ще изглежда , но го искам по малък :?

AR

04.03.05
00:27

[quote author=“mile”]Има резон в това защото разделното хранене не е за хора които тренират.За да се усвои примерно протеина са ти необходими въглехидрати които в определени дни не приемаш.А пук ако приемаш само въглехидрати риска да се отложат като мазнини е доста голям.Така че го промени.Мисля че едно НВД ще ти е точно.А и се стреми да правиш кардиото сутрин на гладно.Успех

И по-какво се различава разделното хранене от НВД? Като цяло то не забранява консумирането на мазнини+белтъчини в един прием и в това отношение не виждам как НВД би била подходяща за трениращи (след като се отрязват до голяма степен въглехидратите), а разделното хранене - не?

08.03.05
17:13

А аз може ли да попитам пък как да си запазя бюста, защото по наблюденията, които имам върху една моя приятелка (тя свали 10 кила за около 6 месеца, но остана почти без бюст), със свалянето на килата, дами с по-малък бюст доста се изглаждат отпред. Аз не искам да се получава така. Нещо да ме посъветвате?

AR

10.03.05
00:57

Вдигане от лежанка. Или някакво подобно упражнение подсилващо гръдните мускули.

WO

10.03.05
09:38

според мен най-удачни са леките преси или флайсът от полулег, обаче комбинирани с някви дивотии, дето жените си ги знаят - масажи, студени компреси и т.н. :wink:

19.03.05
15:52

[quote author=“wow”]според мен най-удачни са леките преси или флайсът от полулег, обаче комбинирани с някви дивотии, дето жените си ги знаят - масажи, студени компреси и т.н. :wink:

за женските дивотии разбрах, но ако може да обясниш както значи това флайс от полулег, ще съм доволна наистина  :D

19.03.05
18:56

http://www.bb-team.org/exercise/000061.php

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1