05.02.10
23:55
Здравейте може да звучи тъпо но искам да знам какво може да пия че да съм агресивен когато вдигам да съм по надъхан, не е само във залата на всякаде да съм надъхан имам предвит че искам да съм нервен това може да звучи тъпо но много хора като мен се интересуват от това.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 07.02.10 19:36.
05.02.10
23:57
No-Xplode
06.02.10
02:10
Господи, прекръстих се. ~~
06.02.10
05:42
Мъка, Мъка!!! За пореден път се убеждаваме, че младите хора в България отиват много на зле.
06.02.10
08:10
Приятелю, мястото на агресията не е в залата. Всъщност мисля, че тя изобщо не ти е необходима където и да е...
06.02.10
08:13
Или имаш агресия или не.
Аз от най-малкото нещо се паля, много съм избухлив.
Всички млади (14-17г.) са нерваци... И това е кофти, защото на тия години са така обременени и се ядосват за всяко нещо... а като станат на 30?
Както казаха всичко зависи от характера,ти ако си добра душа нищо не може да те “агресира”(уникална дума,някои може да знаят от къде идва).Агресията и гнева никога не са добри съветници,когато се стигне до взимане наважно решения.
Нали за това са железата в залата на тях да си го искарваш.
Или ако искаш агресия най-лесния вариянт хвани се на работа с шеф уникален цървул и ето ти достатъчно поводи за агресия.
Като пораснеш ще искаш точно обратното.
Това е едно от най отвратителните качества аз съм много емоционален и трудно си държа нервните за,което изобщо не се радвам а в залата с агресия най много да си докараш някоя контузия от напъване ,претоварване и инатене ...
Няма такава магия дето да те накара да те превърне от обикновен трениращ,на който не му се чува гласчето в залата в адски надъхан пич около който трябва да стоиш с тапи в ушите и около който летят дискове.Нищо не е в състояние да те преобрази ако самият ти вътрешно не се настроиш на такава вълна.Аз съм го казал и преди в други мои постове,че дори и анаболните стероиди за които има данни,че увеличават агресията не биха имали този “преобразяващ” ефект върху човек,който не може да се надъха и без тях.Друг е въпроса вече защо ти е необходимо да изкарваш тази агресия извън залата и да я налагаш като част от живота си.Това няма да ти докара никакви плюсове(особено нервите) след време.Агресията не е мярка за сила и надмощие.NO-Explode не е лошо решение но що се отнася до сила,но то не може да те надъха ако самият ти не си влязъл в залата с намерение да дадеш всичко от себе си в тези 45-60 минути,които си там.Както имаше една реклама-”Тренирай като дявол,за да видиш Рая”-така е-тренирай здраво,бъди надъхан,агресивен,раздай се в залата,но оттам нататък тази агресия и нервността ти няма да ти помогнат с нищо в живота ти извън залата.Това са моите съвети.Оттук нататък ти решаваш-все пак живота си е твой.
Мнението беше редактирано от WestErn на 06.02.10 10:24.
06.02.10
10:37
Пази си енергията за железата или пичетата в леглото.Не ти трябва агресивност.
Агресията в залата е хубаво нещо стига да се контролираш !
Аз съм на 17, но съм спокоен и уравновесен човек :) Е, малко “побийвам” брат ми ама да сме живи и здрави :) :) :)
земи си няколко грама амфетамин и преди тренировка правиш 2 линии и ще си много надъхан, агресивен и там каквото още искаш!!! :P
06.02.10
14:14
Няма ли кой да изтрие тази бедна тема, че ще повърна, ако я отворя още веднъж.
Преди като пиех кола бях много агресивен , но вече 2 години почти не съм близвал кола и съм доста по спокоен
Смях се искрено на няколко мнения ,от други ми се дорева ,темата е за затваряне .
06.02.10
16:54
eла в моята зала да ти надуя главата
казано от apocalypse на 05.02.10, 23:55:
Здравейте може да звучи тъпо но искам да знам какво може да пия че да съм агресивен когато вдигам да съм по надъхан, не е само във залата на всякаде да съм надъхан имам предвит че искам да съм нервен това може да звучи тъпо но много хора като мен се интересуват от това.
Вдишай Амоняк ...
Да не тръгнеш да го правиш :) Само се бъзикам.
Ами пий повече кафе и кола.И ще станеш агресивен.Кофеинът има доказан ефект.Стимулаторите на тестостерона също са с подобно действие.
06.02.10
22:21
Може би агресивна музика, и ако тренираш с компания нахъсвайте се :Р
Пусни си който и да е канал, по който върви предване от типа “отгатнете думата - река с 5 букви, която за почва с ‘ду-’ и завършва на ‘-нав’” и ноякоя куха красавица да ти обяснява, че само ако станеш 10-тия обадил се или, ако предложиш най малката уникална сума, ПЕЧЕЛИШ.
Лично аз побеснявам като видя такова предаване! :) Опитай ;)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 07.02.10 09:28.
07.02.10
10:57
Можели да пия ТАУРИН за повече мотивация, енергия, агресия.
Мнението беше редактирано от apocalypse на 07.02.10 11:03.
07.02.10
11:09
Или..
ХАХАхах :) това за музиката беше отлична идея , качваш на мп3-то 2-3 сета хард техно или хардкор и си ти :D пък ако искаш да дигаш със превишена скорост малко спиидкор ХАХахх
07.02.10
19:36
Темата е пример са хумор и сатира, но вече имаме друго място за целта. :)