Програма според целите ми

06.02.10
14:41

Здравейте от известно време съм занемарил спорто поради боледуване.На 17 години съм 180 висок и около 63 кг .Имам много бърз метаболизъм и целта ми е до лятото да стана поне 70 но не просто да ги кача с “плюскане” и след 1 седмица да съм ги свалил искам ММ не ми пука как ще изглеждам дали ще съм напомпан и огромен или с по-малки но стегнати мускули.Целя се към сила и килограми.Понеделник сряда и петък вечер ходя на баскетбол,което е хубаво като кардио. Вторник Четвъртък и Петък ще ходя на фитнес и 2-3 дена от седмицата , в които имам баскетбол или фитнес (не съм преценил) ще плувам защото откакто почнах плуване станах много по издражлив и подобрява драстично дишането.Мисля да карам по програмата 5 по 5 но ако имате по добри предложения ще се радвам да ги чуя.Също ме интересува и хранителният режим мен лично ми допадна диетата воинска , в която се “тъпчеш” вечер а аз по принцип ям най-много тогава и малко през деня.Ако нямакой има предложения и съвети ще се радвам да сподели и съжалявам за дългото обяснение :) Благодаря ви!

PR

07.02.10
17:17

Доколкото знам със кардио и диети не се качва :)
А така като се тъпчеш вечер ще качваш мазнини, а мисля, че ти искаш маса :)
По-добре си избери някоя здрава програма и със малко късмет до лятото ще качиш масата която ти е необходима.

07.02.10
21:34

Яж си нормално , а избора ти е добър , само не се претоварвай , че имаш доста други активности .

07.02.10
21:44

Ами и на мен всички ми казаха че ще ми е много , но не мога да избера. Обичам да играя баскетбол, плуването ми влияе много добре относно здравето баскетбола и фитнеса , а фитнеса е най-директният начин да тренираш определ мускул и най-много ми влияе, но в тази диета пишеше , че приетите вечер въглехидрати не се преобразуват до мазнини.Да попитам само кое е по-добре да тренирам фитнес вечер или по обяд.Също и плуването в дните с баскетбола ми да бъде или в дните с фитнеса.Кое е по добре?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1