Клюка за Крика

06.03.05
21:58

Айде малко и жълти клюки да направиме. Та наскоро чух, че Митьо Крика си бил синтол в: трицепси, бицепси и гърди. :)) Е аз паднах от смях като го чух това и смятам много, че не е истина, но ми го каза каточе ли надежден източник. Е коментирайте! :) :)
по-здрави

06.03.05
22:19

Аз пък чух, че бил с парафин в пениса.

06.03.05
22:22

Е, аз не съм с парафин, ама ме боли за Крика.:)

06.03.05
22:34

Няма да се и учудя за тоя смешник :lol: та той е манекен, та нали трябва да изглежда добре като се показва на светския подиум :lol:

06.03.05
22:38

не неше ли политик ?

06.03.05
23:11

Оф, незнам, ако ще и силикон да слага, вече ме дразни, стана звезда вече, бреййййй  :lol:

06.03.05
23:13

може и в главата да си бие та барем малко поумнее :lol:

06.03.05
23:24

Не завиждайте :wink:

06.03.05
23:47

Кфо да коментирам може и Б69 да си е бил в оная раота ко ми дреме за крика - най-якия нали така беше хаха да бе и един мармот ...

07.03.05
14:07

Нали го видяхме вчера, нормално изглеждаше (облечен :D ).

07.03.05
15:40

[quote author=“AbSs”]Не завиждайте :wink:

хахаха Крика е с тяло на гръцки бог :)

08.03.05
18:22

[quote author=”^MaD^”][quote author=“AbSs”]Не завиждайте :wink:

С каквото и ще тяла да е,пак е по-добре от нас,а и най-най-важното човека искарва много повече пари с тялото си от повечето ни куртуристи

08.03.05
18:33

[quote author=“andrew”][quote author=”^MaD^”][quote author=“AbSs”]Не завиждайте :wink:

С каквото и ще тяла да е,пак е по-добре от нас,а и най-най-важното човека искарва много повече пари с тялото си от повечето ни куртуристи

да ама тои не ги изкарва тия пари с културизам а с шоу така да се нарече а и от така втръсналите ни реклами на мусаши !

08.03.05
18:54

[quote author=“6efa”]може и в главата да си бие та барем малко поумнее :lol:

Да ме извинява Крика ама трябва да е пълен ИДИОТ за да взема синтол! Ама пълен! То нашите културисти предполагам че все още не взимат, пък на всичкото отгоре тоя “имплант” е някаква пълна отрова!! Разбирам да се състезаваше и т.н., ами в сутрешното шоу на Нова ТВ каза колко бил натурален, колко били вредни стероидите вярно си е това де, и как той никога не бил взимал, а сега Синтол!!! Тия от Мусаши започват все повече и повече да оглупяват!!! :twisted:

08.03.05
19:57

Крика е много по-добре от нас! Правилно!  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
по-здрави

08.03.05
22:49

Абе що го пишете тоя Крика като е гепил прякора

08.03.05
22:53

нз за крика ама христомир си буха хормон на растежа което сащо е мноо вреден

AC

09.03.05
18:34

и как той никога не бил взимал,

YODA, по тая тема- Крика не крие, че взима. Един път го интервюираха на живо (не помня в кое предаване) и го питат: “Какво мислиш за стероидите?”. И той вика:”Еми те са много вредни, не трябва да се взима, т.н....”. И звъни някъв пич и му вика: “Абе Митьо, ти толкова си взимал, как можа да кажеш такива неща?”. И Митьо вика: “Е кво искаш, да кажа че са полезни и да спрат предаването ли?”  :lol:  :lol:  :lol:

Иначе мен Крикът си ме кефи... Позьорче е, ма е готин  :)

09.03.05
19:05

Според мене може и да е вярно. Бая напомпан изглежда като се снима по разни фитнес предавания. Иначе е пич и ме забавлява. :D

10.03.05
14:14

Да си бие синтол - изключено. Щеше да личи. То със обикновенните схеми за стероиди и на неговите пари за подготовка може да излезе с доста по масивно тяло. Тялото му е доста добро макар да не е луд генетик. А да се говори за интелекта му е глупаво защото басирам се че не го познавате лично. При все че е рекламно лице- този човек е постоянно в роля .

AR

17.03.05
00:32

За крика чувам най различни неща добри и лоши.Според мен той изключително добре си “играе картите” в публчното пространство.Поради тази причина смятам че е интелигентен човек.Трябва да му се признае че умее да се справя на сцената а и има резултати в залата.Малко са такива като него.....естесвено и аз смятам че понякога преиграва,но какво да се прави никой не е перфектен.А за слуховете около него - той е известна личност нормално е да се чуват всякакви лъжи но и истини за него.

_V

19.03.05
12:24

мене ме кефи имноо ме забавлява като се прай на глупав

[quote author=“zelkata”]нз за крика ама христомир си буха хормон на растежа което сащо е мноо вреден

Това пък от къде го чу? Между другото той вече е 90 кила. Еи много расте  :shock:

02.04.05
00:21

И Малко акъл да си бие право в тиквата ще е екстра

Хехе, че защо пък
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Малко

:lol:

02.04.05
19:57

[quote author=“Kulturista”]Хехе, че защо пък
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Малко

:lol:

Защото и това ще е адски много за него

03.04.05
09:03

На мен не ми е много симпатичен,не знам нищо по въпроса за клюката,но ..
и аз не знам какво да мисля: Или играе роля или е МНОГО тъп милия!
Иначе ...nice body ,но пък ...създава впечатление на простичък тип

[quote author=“Lanfear”]
създава впечатление на простичък тип

Което създава впечатление, че всички от тези спортове са такива.Което автоматично набеждава спортистите.Ако питаш пет деца кой са чували Митко Крика или Ивайло Христов и петте биха ти казали Крика.Познай от двамата кой е по по най, и кой заслужава да възхвалява и промотира спорта.

03.04.05
09:32

Ами от личните ми контакти с Крика създава впечатление на нормално, но много амбициозно момче. Явно доста играе роля, но това има няква полза, защото както каза Сашо, ако ще да е добро или лошо важното е, че пропагандира спорта. Сега Ивайло Христов след световното трябва да получи достойното си място в медийте!
по-здрави

[quote author=“Emil_mlo”]Сега Ивайло Христов след световното трябва да получи достойното си място в медийте!

Според мен Емо не става въпрос за спортни успехи.Че Крика има десет пъти по малко от тях отколкото Ивайло Христов и въпреки това мястото му в медиите е 50пъти по-голямо дори не се сещам предаване в което да не е бил по един или друг начин и това е благодарение на добрия гръб който има, а не на спортните му постижения.Аз като гледам на световния шампион Христомир какво внимание му бе отделено се отчайвам направо.Така, че нещата са в друга посока не по отношение на добър спортист.Тоест Ивайло Христов ще направи добро за България като я прослави на всяко едно състезание, но предполагам не би очаквал добро.
Благодаря за вниманието.

03.04.05
20:31

Мдам! Много сте прави.И аз това си мислех...Че покрай някои хора всички спортисти излизат кухи лейки а не е така! Само,че иди се оправдавай ;)
Успех!

04.04.05
04:55

Крика го обичам направо. Мале какво шоу прави по Скат ако не сте го гледали много сте пропуснали. Така от сърце не съм се смял откакто го спряха сигурно.

04.04.05
10:33

Медийте сме тези, които да помогнем на Ивайло и Христомир да станат по-известни и обичани. В други държави има спортове, които са релегия и яко медийте им отделят внимание и тук трябва да стане така, щом имаме успехи.
по-здрави

04.04.05
12:24

За Ивайло и Ицо съгласен но за комерсиалния Крик и сателита му (обратното де) Киро *плейбоя* NONE

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1