Търся съвет за добавки

07.02.10
00:03

Здравейте,
Аз съм на 19 години 72 кг 189 см. Стажа ми е над 3 години, но имаше несериозни периоди. От началото на септември 09 до края на  декември тренирах много активно, 5 дни в седмицата. През този период изпих 2х 12 lbs Serious Mass на ОN. Декември бях 76 кг, но понеже съм бърз метаболизъм, не тренирах, а и по-нередовно се хранех за отрицателно време свалих 4 кг. Сега отново започвам сериозно и няма да прекъсвам до лятото със сигурност. Пак ще поръчам Serious Mass, защото останах доволен от ефекта, но искам да взимам още нещо. Какво бихте  ме посъветвали да взимам еднвременно с гейнъра за покачване на теглото?

07.02.10
09:23

казано от A.Smilkov на 07.02.10, 00:03:

Сега отново започвам сериозно и няма да прекъсвам до лятото със сигурност

По-добре не си харчи парите, ако пак ще се отказваш. Какво разбираш под 3 години стаж - преди 3 години си влизал в залата за по 1-2 месеца, после след 1 година пак...ако е така, креатин и азотни ускорители не ти трябват. Ако си сезонен билдър, купи всичко - креатин, буустъри, амини и ще си “готов” за лятото.

07.02.10
09:32

Аз не харесвам даването на пари за гейнери...(защото е едно хранене на прах).Според мен е  по-добре протеин+креатинова матрица+бъстър..,но стажа ти ме разколебава да ти предложа тези неща :)

07.02.10
17:44

креатин Kre-Alkalyn EFX 240 капсули ще ти свълши работа  8кг  качи един фр с него и си ги държи килата аз имам 2 такива

07.02.10
23:28

Относно гейнъра - от ядене си набавям към 2500 калории (+-200), което явно не е достатъчно, защото ефекта е минимален, а щом взема и гейнъра (който е 1200 калории), общия прием става ~4000 калории.
Колкото до това колко ще съм сериозен, тренировките ще ги поддържам, в този вид в който са сега (5 дни в седмицата), до лятото със сигурност. Просто като (ако) се прибера в България лятото ще ги намаля на 3 със сигурност, а не че ще спра. Пил съм N.O. Explode преди година, но не бях особено доволен. Освен пак да пробвам с него сега на по-интензивните тренировки сигурно ще има по-добър ефект. Към креатина съм доста резервиран, заради заболяване свързано със задържане на вода в тялото като бебе. Не че не съм пил креатин досега, но предпочитам да го ограничавам като годишен прием.
ВСАА пие ли се с амино киселини? Ако да, то ще взема ВСАА, амино, N.O. и евентуално казеин, ако ми останат пари.
Мерси за отговорите досега, ще се радвам да отговирите и за ВСАА-то.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1