06.02.10
13:17
Наистина ще съм много благодарен да отговорите!
ИЗВИНЯВАМ СЕ ЧЕ ЗАБРАВИХ ! НА 16 СЪМ ТЕЖА 67-8 КГ И СЪМ ВИСОК 179
на 14 години пропуших но се разболях от едни мании на белия дроб и ги отказах чак сега на 16 години! Когато бях на 13 ходих на зала бях си взел някакъв български геинер но нямах ефект от него но както и да е.. сега въпроса ми е как да процедирам.... мисля първо да бягам по плажа да се стегна след това лостове и след това зала. дали това е правилния подход ? А също искам да кача и маса след като почна фитнеса и мисля да го постигна с креатин ?? ще сбъркам ли ... ?
Темата беше редактирана от vremeto za men raboti на 06.02.10 15:18.
06.02.10
15:04
Засега нямам време да ходя да плувам! Имам време само около 19 часа тогава смятам да ходя да бягам
Мнението беше редактирано от vremeto za men raboti на 06.02.10 15:19.
Идеята ти да почнеш да спортуваш активно я адмирирам и те поздравявам за правилното ти решение.Сега да се насоча към твоето запитване-решил си да започнеш да бягаш,после на лостове и накрая в залата-решението ти е добро.Лично мое мнение е обаче че предвид изключително замърсения въздух в по-голямата част на нашата красива държава не ти препоръчвам това бягане на открито като се вземе в предвид проблемите с белия дроб,които си имал.Решението е да отидеш в някоя зала на бягаща пътека или велоергометър.Колкото до решението ти да вземеш креатин-аз лично те приканвам да изчакаш особено ако става дума за креатин монохидрат-направи поне 3-4 месеца в залата с тежести и добра храна и тогава се насочи към креатина.Лично мое мнение е че креатин монохидрата е възможно най-неподходящата хранителна добавка за един начинаещ или за човек със стаж в залата,но който по една или друга причина е направил пауза от сорта на 6 месеца или повече и веднага търсещ възвръщане на старата форма чрез негова помощ.Това е от мен засега.Оставам на теб да решиш.
07.02.10
19:29
У нас имам кростренажор!Искаш да кажеш че ще е по добре да ползвам него отколко да ходя да бягам .. м добре! А относно креатина знам че не е хубаво да се почва направо с креатин и наистина мислих 3-4 месеца да тренирам и след това да си ги закупя добавките!
Определено кростренажора е по-добрата идея.Постига се много по-висока степен на аеробна дейност в сравнение с бягането навън,която е от изключително важно значение за редуцирането на мазнините,както и за общо подобряване на физическото ти състояние.Като към това прибавим и по-малкото натоварване на ставите и липсата на неравности каквито неминуемо има ако бягаш навън кростренажора се явява по-доброто решение още повече ако прибягваш към него сутрин на гладно.Колкото до креатина-мисля че ако наистина изчакаш ще е по-доброто решение.
07.02.10
19:57
Може ли да ми дадеш скаип за по бърза комуникация? защото имам няколко въпроса