Културизъм

24.01.10
17:52

Здравейте,моля да ми разясните няколко въпроса:
1.Къде в бг може да се явиш на състезание по културизъм?За аматъори,естествено.
2.Има ли някакви изисквания при записването-примерно такса и т.н?
3.Какви са категориите по ръст и килограми?
Ако имате някакъв личен опит,моля да го споделите.Мисля,че това е най-важното.Моля за компетентни мнения.Моля,не коментирайте това дали има смисъл или не човек да се захваща и т.н.Благодаря ви предварително!

http://www.bbbff.org/

24.01.10
18:09

Това за всички такива събития в бг ли се отнася?Тоест всичките състезания се организират от тази федерация чрез спонсори,а не самите спонсори да организират?

Мнението беше редактирано от plancer93 на 24.01.10 18:26.

24.01.10
23:28

За да влезеш в “играта” трябва да те тренира някой, който има опит в това и е минал по този път.

07.02.10
17:22

Хм,имам 2 въпроса:
1.Първо,какво,за бога ще рече клуб по културизъм?Това фитнес залата,в която ходиш ли е,какво е?Или нещо,на което се записваш отделно,за да те подготвят?
2.Второ,може ли да участва някой,който не е член на такъв клуб(каквото и да значи това).

GO

07.02.10
17:24

казано от Йордан :) на 24.01.10, 23:28:

За да влезеш в “играта” трябва да те тренира някой, който има опит в това и е минал по този път.

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 07.02.10 17:24.

07.02.10
17:28

Сиреч,никой тук не е минал по тоя път,че да питам.Ясно.И между другото не ме интересува никаква игра и тем подобни,а само питам дали е възможно(по принцип,евентуално,хипотетично) участието.

07.02.10
17:30

Възможно е, разбира се. Следиш кога се провеждат състезания, харесваш си някое и отиваш.

07.02.10
17:33

Благодаря много!Вторият адекватен отговор за тая тема.Нямам повече въпроси.

07.02.10
20:20

Хм,имам 2 въпроса:
1.Първо,какво,за бога ще рече клуб по културизъм?Това фитнес залата,в която ходиш ли е,какво е?Или нещо,на което се записваш отделно,за да те подготвят?
2.Второ,може ли да участва някой,който не е член на такъв клуб(каквото и да значи това).

1.Клуб по културизъм е Спортен клуб, който е член на Българската федерация по културизъм и фитнес.
2.По частните турнири може и да неможе да участваш - на някои се ходи с покана, но на РП (Републиканско първенство) можеш да участваш и като индивидуален състезател (без клуб, плащаш само такса за медицински преглед около 10лв.) или като състезател на някой Спортен клуб - тогава нищо не плащаш - клуба си поема разходите по състезанието.
Най-добре се свържи с някой от Федерецията - има линк по-горе - и те ще ти отговорят на всички допълнителни въпроси. Предишния Секретар (Биджи) беше рядко свестен човек и е помагал на много състезатели, сега има ново (и дай-Боже по-кадърно) ръководство - свържи се с тях и ще ти помогнат. Все пак на тях това им е работата :)
Потърси информация за задължителните пози и начина на изпълнението им - имаше подробни статии в сп.Олимп. Помисли и за съчетание, музика, позинг. Боята е мн. важен фактор също.
Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1