Здравей!Поздравления за дневника и за добрата форма.Относно травмите, какво да ти кажа миналата пролет получих на лявата гърда от пренатоварване и след това - мъка, мъка и така незнам колко месеца.Много неприятна работа и тренировките не вървят както трябва, но човек трябва да има търпение с мускулните травми.Успех с тренировките! :)
22.01.10
17:55
мерси Мечок:)
И така ходих при Зайков на преглед,оказа се че рамото ми е с ъзпалено сухожилие,не е скъсано ,лава богу,костите са здрави.Една седмица ще пия обезболяващи хапчета+крем за мазане и после пак на преглед.Зайков ме прати на снимка и освен това и на ехограф за връзките да огледат.Извода му бе че е претоварване,то и аз това си мислех ,който дига на лежанка 100 кила 3 серии по 6-7 повторения и след това прави 3 упражнения за рамо ,така е .А тежа само 72 кила:)Май съм се претоварил,аз ги уетих раменете,ама още веднъж ги натоварих след това на следващата седмица.Ако не бях,а просто бях починал една седмица,ама а де.....
Относно коляното Зайков ми каза че само с хранителните добавки гл’козамин,хондроитин щом досега не е станало,значи е време за Хиалган-5 броя инжекции хиалуронова киселина.Проверих и ги намерих на 60 лева,което е доста по-добр от 100 лева бройката както ми бяха казали,така че ги слагам твърдо.
23.01.10
17:07
нямам търпение да помпя отново,ама ще трябва да изчакам
27.01.10
07:49
вече мина една седмица в която си пих хапчетата за рамото и мазах с крема.Утре имам час при Зайков отново.Отделно и предмишниците ме болят в областта на лакътя ,значи като обърна дланта към мен на лява ръка,отдясно на сгъвката(между бицепс и предмишница) на ръката .Абе то като се разхлопа човек че наред.......
01.02.10
14:23
ами днес почнах физиотерапия за рамото-10 дена ,да видим как ще ми се отрази
Коленете засега съм ги оставил,по нататък ще ги мисля и тях,явно има нужда от Хиалган инжекции
Предмишниците ,по-точно лактите където ме заболяха е т.нар. голф лакът,май доста упорита травма.
Като гледам щелия съм в контузии и няма да мога да тренирам поне няколко месеца
Затова смятам да разпродам всички добавки които имам на изгодни цени ,няма смисъл да събират прах в шкафа ми в къщи,ако има мераклии да питат на личен какво имам
05.02.10
08:01
тез добавки дет ги имам,мераклии май няма засега.
иначе продължавам физиотерапията за рамото,изкарах една седмица,не мога да кажа че има кой знае какво подобрение,то и чудеса не съм очаквал,иска време.Предмишниците продължават да болят доста.
29.08.11
09:38
отново съм на линия,коляното все още ме измъчва напоследък.Този път съм решил да си направя ЯМР и да видя точно какво е .
Тренирам от 4-5 месеца,преди лятото започнах след почивка от около 1г и половина.
Бях около 70-71 кг,талията бе около 85-86 и реших да я сваля за лятото.Май се увлякох с диетата и се закотвих на около 66 кг,талия 78-79.Вярно свалих и доста мускул.