28.02.05
00:24
хора,зачетох се тука за “трибестана” и ме интересуват някои работи,ако може да ми помогнете :)))
Кажете ми трябва ли да пия “карсил” с трибестана или може и без ?!?!?
Мене ми казаха да пия по едно хапче трибестан + карсил сутрин ......
Също ми казаха,че от карсила се пока1жа сущо силата вярно лие ?!?!?!
Викай вече на въпросния компетент Мистър Карсил - пълни глупости са! Карсила е протектор за черният ти дроб, който от Трибестан няма как да пострада. Това е билка, а не тежък анаболен стероид, който да иска задължително прием на протектори като Карсил-а. Така че, няма никаква нужда от него, поне само с прием на Трибестан.
Ако качва силата - ?!?!?!?!?!!? Че то карсил по аптеките нямаше да има бе, щеше да зе изчерпи! :wink:
Така че само трибестан батка - а годинки колко имаш? Ако си до 18 - спести си парите и не очаквай кой знае какъв ефект от трибестана
за какво да ги пиеш...? ако е след стероиден цикъл пии ги и двете но ако ще е да качваш сила от тях - откажи се.
07.03.05
18:55
Еми на 18 години съм,тая година правя 19 ;)) Мерси за инфото !!!
Отколко време тренираш? Почети повече за трибестанатрибулуса в сайта и форума и ще разбереш общо взето как действа и какво е! Особен ефект на тая възраст не очаквай - и аз съм на 19, но не усещам особена разлика, въпреки че съм изпил 3 опаковки вече по предписана доза - 1 гр на ден! Ако искаш растеж по-добре креатинглутаминглюкоза според мен! Поне така ми действа на мен!!!
08.03.05
21:19
хех мерси,ама мене ми е за силата не за разтежа ..... ,защото претърпях тежка катастрофа и сега почвам от начало :( Иначе вече тренирам една година след паузата и пия протеин,креатин,амино,комплексен витамин,бирена мая,апитомин и вирамин Ц :)
11.03.05
18:47
[quote author=“kavashnika”]апитомин:)
:?:
12.03.05
16:47
“апитомин” в аптеката се продава,това е пчелно млечице :)