08.02.10
08:37
Някакви отзиви за продукта?Какво да очаквам от него?
аз усетих съвсем малко увеличение в силата, жестока ерекция след около 8-ми 9-ти ден от приема. не е кой знае какво да ти кажа честно. ако все още не си го купил насочи се към MHP T-Bomb II :-) ако си го купил спазвай точно приема както си е по етикет 6 таблетки на ден !!
В момента взимам Blue Up , но мисля да пробвам Т Бомб 2. Някой да има други отзиви за natural test boosters?
08.02.10
18:57
Oshte ne sum go vzel.Podobni produkti?Na 20god. sum 95kg. 180cm.
08.02.10
19:07
Подобни,че и далеч по-силни продукти са новата версия на MassFX, също така новият продукт на AnabolicX HardFx, Driven SPorts Activate Extreme.
08.02.10
19:20
казано от Radoslav89 на 08.02.10, 18:57:
Oshte ne sum go vzel.Podobni produkti?Na 20god. sum 95kg. 180cm.
Силата се изказа, продуктите са два :
новите на Anabolic Xtreme както и Activate Xtreme на Driven Sports.
Които и да вземеш, няма да сбъркаш. Успех и пиши на кирилица.
Ааа аз не разбрах...той е на 20 а това са тест.бустери нъл тъй ? И май не му вършат много работа при тези години...или има някаква скрита тайна в тях ? :)
08.02.10
19:24
На тази възраст ще си пропилее парите момчето за такъв род добавки.По-добре се насочи към креатинов продукт.
08.02.10
20:10
Не съм много съгласен,че ще ги пропилее.В момента взимам blue up на controlled labs,на 20 години съм и съм много доволен.Постоянно съм на полусъединител,от най-малкото и ми става.Предполагам,че и на този продукт ефекта ще е същия,макар че не съм го взимал.
08.02.10
21:16
Ако не ти става без продукта, значи положението е много зле.
08.02.10
21:52
Става ми,но не е същото.Ако си взимал такива продукти би трябвало да го знаеш.
08.02.10
21:53
Ами да ти кажа страх ме е. И без това всяка сутрин самолета лети , а като видя готина мацка без да съм го питал, минава на свръхзвукова скорост.Представям си какво ще стане, ако ползвам тест буустър, няма да ми остане кръвчица за мозъка хахаха.
09.02.10
12:42
Мисля,че щом не си ползвал подобен продукт само заблуждаваш човека,защото съветите ти са нереални и базирани на слухове и на това което си чел,тоест не си компетентен относно тези продукти.Не че аз съм много компетентен,но поне знам за какво иде реч.Когато си вземеш нещо такова ще ме разбереш какво имам впредвид.
Айде стига си писал глупости вече по тази тема от какво ти ставал и от какво не,мисля че никой не го интерсува.
09.02.10
13:24
Явно мозъчния ти капацитет е достатъчно занижен за да разбереш намека.На 20г, тестостерона ти ври и кипи, освен ако не си някой смотльо или храната ти е пълен провал.Напълно е излишно каквито е да е добавки свързани с повишаване на тестостерона, аз не съм пробвал, но имам редица наблюдение над мои приятели, които се тъпчат с подобни глупости.И да ти кажа, разликата с и без не е много голяма.
Добавка от такъв род за това момче, ще си е чисто прахосване на пари.
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 09.02.10 13:26.
09.02.10
17:30
Айде няма да споря с теб за глупости,мисли си каквото искаш.Залагам си главата,че храната ми е 200 пъти по-добра от твойта и също и добавките са ми 200 пъти по-добри от твойте,ако въобще взимаш нещо.
крикета, дигането на самолета ли е ефекта, който търсиш от този вид добавки ? Излагаш се просто...
09.02.10
17:45
Жалко, че kriketa е на 20 и е малко стар според разбиранията ми за тинейджър. Не мислех, че ще доживея младежите да взимат добавки за вдигане на самолета, но ето, че е факт.
Radoslav89 изобщо не се занимавай с продукта. Вземи си качествена храна направи си качествена тренировка и тренирай, рано или късно ще прогресираш в посоката в която ти си решиш.
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 09.02.10 17:46.
10.02.10
08:49
Това реших и аз.Няма да се занимавам.Взимам си протеин,креатин и амино.Храня се добре и има ефект.
10.02.10
11:58
Да си чувал,че като увеличиш тестостерона растеж повече.
собственото производство на тестостерон има лимит, който не можеш да надскочиш с този тип добавки, особенно в периода от 17-8 до към 22-5 години (тогава собственото производство е на мах). има и още една страна - с вдигането на теста, се увеличава ароматизацията му в естроген ;)