08.02.10
15:43
Здравейте , на 19 съм тежа 78 кг , висок съм 1.76-7 , ходя на фитнес от 1 месец , преди това съм ходил също 2 месеца , въпроса ми е как най бързо да кача мусколна маса и килограми , търся хранителен режим за да мога за 3 месеца да стана поне 90 килограма , за да мога да започна да се чистя лятото.Въпроса ми е , може ли да ми препоръчате нещо ?
08.02.10
18:42
12 кг за няколко месеца и то при стаж 1 месец.Невъзможно е!Освен ако 8 и повече не е мас.Хубавите работи стават бавно.Ако искаш пробвай,но ще се разочароваш.Иначе за целите ти –ВВД.Потърси във форума за него.
казано от ThugLife на 08.02.10, 15:43:
Здравейте , на 19 съм тежа 78 кг , висок съм 1.76-7 , ходя на фитнес от 1 месец , преди това съм ходил също 2 месеца , въпроса ми е как най бързо да кача мусколна маса и килограми , търся хранителен режим за да мога за 3 месеца да стана поне 90 килограма , за да мога да започна да се чистя лятото.Въпроса ми е , може ли да ми препоръчате нещо ?
Ето ти препоръка - Не се захващай по-добре.
08.02.10
21:52
“Eat everything in sight ” . Демек яж всичко , което видиш . Не е невъзможно да качиш 12 кила за 3 месеца , но ако си на 5-дневен сплит за начинаещи не очаквай страшни резултати . Трябва да ядеш наистина много и да тренираш правилно .
09.02.10
10:36
казано от ThugLife на 08.02.10, 15:43:
Като начало, научи се да тренираш.
Научи се как да изпълняваш упражненията правилно.
Научи повече за различните видове трениране и експерименитрай кой ще ти пасне най-добре.
Научи повече за различните видове хранене и експериментирай кой ще ти пасне най-добре.
поздрави