Малко помощ и съвети

08.02.10
22:10

Здравейте на всички бодибилдери и на всички бъдещи бодибилдери.Първо искам да поздравя всички модератори и хората които са участвали в създаването и поддържането на този сайт-СТРАХОТЕН Е ! Второ искам да попитам и помоля за малко съвети на няколко въпроса , но преди това ще ви се представя: Александър се казвам на 16 години съм и в момента тренирам от около 2 месеца , но преди около 2 години и половина започна моят стаж във фитнеса но за съжаление поради лека травма на кръста се наложи преди година да го спра,но има 1 проблем през тази 1 година натрупах малко излишни килограми-бях около 80 кг и се реших да започна протеиновата диета на д-р Пиер Дюкан (спазвам я от вече 1 месец)и сега сам 70 кг и тука идва първия въпрос :
-Със започването на диетата аз заедно с още 1 момче решихме да си вземеме протеин (Оптимум Gold Standard 100%) и го пиеме до днес и мисля че има някакъв ефект от него въпреки че свалям.Имам предвид че докато свалям ми се струва че трупам някаква мускулна маса.Възможно ли е или просто така си въобразявам ? Питам се има ли смисъл да взимам протеин докато спазвам диетата или ще е по-добре първо да приключа със диетата и тогава да почна с протеина или да продължа да си го взимам ?
А вторият ми въпрос е свързан с програмата:Има ли някакъв смисъл да използвам програма за покачване на мускулна маса докато все още съм на диета ? Общо взето това са въпросите ми.
Благодаря преварително на всички отзовали се !
Поздрави !

09.02.10
08:37

В прав текст:
1. Да смъкваш килограми и да качваш мускулна маса е почти невъзможно. Протеина си го пий за да запазиш все пак мускулите които имаш докато смъкваш килограми. Има смисъл защото тялото си има нужди. (и на мен този протеин ми е любимия)
2. Според мен програмата по-малко влияе отколкото храненето. За да качваш трябва да приемаш повече калории отколкото изразходваш и обратното е валидно за отслабването.

Успех!

09.02.10
11:07

казано от entwickler на 09.02.10, 08:37:

В прав текст:
1. Да смъкваш килограми и да качваш мускулна маса е почти невъзможно. Протеина си го пий за да запазиш все пак мускулите които имаш докато смъкваш килограми. Има смисъл защото тялото си има нужди. (и на мен този протеин ми е любимия)
2. Според мен програмата по-малко влияе отколкото храненето. За да качваш трябва да приемаш повече калории отколкото изразходваш и обратното е валидно за отслабването.

Успех!

Да наистина прекрасен е протеина и аз ще продължа да го пия и значи мога да си използвам примерно програма за покачване на маса така ли ?
Поздрави!

ЛР

09.02.10
11:35

1. да смъкваш килограми и да качваш мускули е напълно възможно, особено като си на 16
2. вместо да харчиш парите на майка си и на баща си за протеин - кажи им да купят пържоли и ги изяж

(изяж пържолите, че иначе няма да има кой да купува пържоли :) )

11.02.10
13:13

Здравейте реших направо да пиша тук за да не отварям нова тема а въпроса ми е относно протеина в момента от 1 месец си пия суроватачен но сам чел е хубаво да ги сменяваш от време на време примерно с яйчен а отделно сам чел някъде ( не помна точно къде беше ) че е хубаво сутрин смес от бърз+бавен протеин след тренировка същата смес и вечерта преди лягане примерно бавен протеин за да ме снабдява през вечерта така добре ли е или пропускам нещо ? Благодаря предварително на всички помогнали !
Поздрави

11.02.10
16:46

казано от NoMercy313 на 11.02.10, 13:13:

Здравейте реших направо да пиша тук за да не отварям нова тема а въпроса ми е относно протеина в момента от 1 месец си пия суроватачен но сам чел е хубаво да ги сменяваш от време на време примерно с яйчен а отделно сам чел някъде ( не помна точно къде беше ) че е хубаво сутрин смес от бърз+бавен протеин след тренировка същата смес и вечерта преди лягане примерно бавен протеин за да ме снабдява през вечерта така добре ли е или пропускам нещо ? Благодаря предварително на всички помогнали !
Поздрави

Вземи една матрица (Synta 6, Myofusion) и си решаваш въпроса ;)

@ Лазар  :lol:  :lol:  :lol:

11.02.10
21:48

казано от korpusito на 11.02.10, 16:46:

казано от NoMercy313 на 11.02.10, 13:13:

Поздрави

Вземи една матрица (Synta 6, Myofusion) и си решаваш въпроса ;)

@ Лазар  :lol:  :lol:  :lol:

Здравей така е този syntha-6 има доколкото знам 6 различни протеина но нз до какво количество в смисъл ще има ли примерно достатъчно суроватка за след трен ? и достатъчно кеазин или как се наричаше за през ноща ?
по-здрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1