Качване на КГ

09.02.10
14:03

Здравейте имам голям проблем немога да разбера какво да правя или по точно да реша .Така лятото идва а аз искам да орелфя часта около корема + да кача кг за по големи и платни мусколи и незнам кво да правя. Благодаря .

09.02.10
14:48

казано от HERCA на 09.02.10, 14:03:

Здравейте имам голям проблем немога да разбера какво да правя или по точно да реша .Така лятото идва а аз искам да орелфя часта около корема + да кача кг за по големи и платни мусколи и незнам кво да правя. Благодаря .

Нестига че всичко е толкова индивидуално в този спорт, ами като не давате никаква информация за вас и режима ви как да се изкажат мнения?

09.02.10
16:30

казано от S.P.Q.R. на 09.02.10, 14:48:

казано от HERCA на 09.02.10, 14:03:

Нестига че всичко е толкова индивидуално в този спорт, ами като не давате никаква информация за вас и режима ви как да се изкажат мнения?

Не стига,че има 16 правописни грешки.......

AZ

09.02.10
18:16

И аз се чудех,но реших.Тренирай за маса,има още доста време.По-късно ще чистиш.Но гледай да не качваш много мазно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1