Мнения за Biogame ion exchange whey protein 88.7%

R3

09.02.10
18:42

Здравейте,сега започвам да се занимавам с фитнес,4 пъти седмично но съм много слаб
висок съм 1.73 и тежа едва 53 килограма,започнах да се храня по-често по-редовно,започнах да закусвам/прясно мляко с мюсли или сандвичи с пилешки пушени гърди/ и мисля да си взема тази добавка на Биогейм...знам,че са Български,но все пак да попитам някой,който го е пил има ли мнение по въпроса.Мисля да започна с него и ако няма никакъв ефект да мина на по-сериозна марка.
Поздрави !

silabg.com/bg/product/comments/page/2/bid/66/id/1544

Темата беше редактирана от r3zi на 09.02.10 18:43.

GO

09.02.10
18:46

Добавката е немска или аз се лъжа. ;)
Това е допълнение към храненето,аз бих казал,че става.

КК

09.02.10
18:47

По принцип, това което привлича по някакъв начин хората в българските продукти е уникално евтината цена. В случая цената е висока (без да вземаш предвид факта, че продуктът е с неясен произход). Ориентирай се към нещо американско като например http://bodybuilding.bg/products/view/36
А даже излиза по-евтино ?! :О

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 09.02.10 18:48.

Много по-голям ефект ще имаш, ако започнеш да тренираш като начинаещ.
Ако оправиш и храненето, а не само закуската - още по-добре.
В противен случай с какъвто и протеин да се сдобиеш, няма да просперираш много много...

R3

09.02.10
18:59

Храненето ми е следното/приемам критики затова търся помощ от вас/
Сутрин около 6-6:30 мюсли с прясно мляко и сандвич с пилешки гърди
Около 9,10 Нещо тестено,пица сандвичи с нещо,защото съм на училище по това време и нямам възможност да ям нещо по-сериозно
около 1,2 Бял орис 300грама
Около 4 Гледам да ям месо пилешко с картофи или яйца или друго каквото месо има/всеки ден мога да ям месо/
ако е ден в който тренирам след тренировката се опитвам отново да ям месо или нещо супа каквото мога защото нямам почти никакъв апетит.Към 7 отново месо или картофи или риба неща които при вас съм чел че са полезни.След това ако успея да имам апетит се опитвам отново да ям когато мога преди лягане.Мисля,че не е достатъчно и затова искам да си помогна и с добавки.

забравих да кажа,че през целия ден ям кисело мляко по 1,2 кофички
Поздрави!

Мнението беше редактирано от r3zi на 09.02.10 19:08.

r3zi, оптимизирай храненето, едва след това погледни към хранителните добавки.

казано от r3zi на 09.02.10, 18:59:

...Около 9,10 Нещо тестено, пица, сандвичи с нещо, защото съм на училище по това време и нямам възможност да ям нещо по-сериозно...

Лоши варианти. С парите, които даваш за пица, кифла или сандвичи, спокойно можеш да си купиш кисело мляко и 1-2 яйца, нали? Твърдо сварените яйца имат достатъчна трайност и лесно се пренасят, млякото - също. За сравнение между хранителната им стойност и тази на пицата няма да говорим, надявам се...

...около 1,2 Бял орис 300 грама...

Това е ОК, но му прибави белтъчен източник - месо, яйце...

...ако успея да имам апетит се опитвам отново да ям когато мога преди лягане...

Нищо не ти пречи да хапнеш малко извара преди лягане, разбий си я в чаша мляко (прясно или кисело) + малко ядки.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 09.02.10 19:24.

R3

09.02.10
19:36

казано от Кольо Пияндето на 09.02.10, 19:23:

r3zi, оптимизирай храненето, едва след това погледни към хранителните добавки.

...Около 9,10 Нещо тестено, пица, сандвичи с нещо, защото съм на училище по това време и нямам възможност да ям нещо по-сериозно...

Лоши варианти. С парите, които даваш за пица, кифла или сандвичи, спокойно можеш да си купиш кисело мляко и 1-2 яйца, нали? Твърдо сварените яйца имат достатъчна трайност и лесно се пренасят, млякото - също. За сравнение между хранителната им стойност и тази на пицата няма да говорим, надявам се...

...около 1,2 Бял орис 300 грама...

Това е ОК, но му прибави белтъчен източник - месо, яйце...

...ако успея да имам апетит се опитвам отново да ям когато мога преди лягане...

Нищо не ти пречи да хапнеш малко извара преди лягане, разбий си я в чаша мляко (прясно или кисело) + малко ядки.

Проблема не е в парите просто съм ограничен във времето в училище и във магазините който има близо,има един китайски от който взимам ориза/мисля,че само белия е варен/ има супермаркет наблизо в лафката да не говориме там няма нищо,банани има и хапвам когато са останали.

казано от r3zi на 09.02.10, 19:36:

Проблема не е в парите, просто съм ограничен във времето. В училище и в магазините, който има наблизо, има един китайски, от който взимам ориза /мисля, че само белия е варен/, има супермаркет наблизо в лафката да не говориме там няма нищо, банани има и хапвам когато са останали.

Не ми е по силите да разбера мисълта ти - къде какво се продава около теб. Опитах се да структурирам изреченията, но...

Варени яйца можеш да носиш и в джобовете си. От магазина вероятно можеш да си купиш мляко. Вероятно оризът в китайския ресторант е пържен. Ако ходиш с раница на училише, проблемът с носенето е решен - в нея почти винаги ще се намира място за малко храна. Няма начин - ако искаш да направиш нещо, ще трябва да направиш компромиси. Хранителните добавки няма да ти решат този проблем.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 09.02.10 20:10.

R3

09.02.10
20:13

казано от Кольо Пияндето на 09.02.10, 20:02:

казано от r3zi на 09.02.10, 19:36:

Проблема не е в парите, просто съм ограничен във времето. В училище и в магазините, който има наблизо, има един китайски, от който взимам ориза /мисля, че само белия е варен/, има супермаркет наблизо в лафката да не говориме там няма нищо, банани има и хапвам когато са останали.

Не ми е по силите да разбера мисълта ти - къде какво се продава около теб. Опитах се да структурирам изреченията, но...

Варени яйца можеш да носиш и в джобовете си. От магазина вероятно можеш да си купиш мляко. Вероятно оризът в китайския ресторант е пържен. Ако ходиш с раница на училише, проблемът с носенето е решен - в нея почти винаги ще се намира място за малко храна. Няма начин - ако искаш да направиш нещо, ще трябва да направиш компромиси. Хранителните добавки няма да ти решат този проблем.

Знам,че няма да решат проблема с храненто,опитвам се максимално да си оправя режима,просто се интересувах за този протеин дали е добър като за начало.Мерси за помощта,готов съм да приема още критики и съвети

казано от r3zi на 09.02.10, 20:13:

Знам, че няма да решат проблема с храненто, опитвам се максимално да си оправя режима, просто се интересувах за този протеин дали е добър като за начало.

Няма хранителна добавка, която да работи ефективно при компромиси с храненето, дори и най-качествените.
В крайна сметка мисля, че личният опит е безценен - купи и пробвай.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1