10.02.10
17:43
Интересува ме става ли да се пият едновременно или не .В момента правя интервално кардио и искам да разбера как да ги пия преди или след тренировка.Ходя шест пъти в седмицата на зала и идеята ми е единственно да сваля тежа 110 кг на 182 ръст.Мъча се и хранителен режим да спазвам спрял съм сладкото ,хляба, газираното и консумирам много вода.Благодаря предварително .
10.02.10
17:47
Еми не пречи, но ти препоръчвам Fyre, ако не си купил вече Липо 6х, преди 15мин изпих последната доза Липо 6х и общо взето Fyre е пъти по добър (2 опаковки от него съм пил).
10.02.10
19:14
казано от Камен Каменов на 10.02.10, 17:47:
Еми не пречи, но ти препоръчвам Fyre, ако не си купил вече Липо 6х, преди 15мин изпих последната доза Липо 6х и общо взето Fyre е пъти по добър (2 опаковки от него съм пил).
Ти си един от малкото сигурно, които усещат тези два продукта по този начин, но това е нормално, всичко е строго индивидуално.
Иначе по - въпроса, Lipo 6x консумирайки се по 6-9 капсули е достатъчно силен и екстремален продукт за да има смисъл да добавяш още нещо.
Доста мнения изчетох преди да си поръчам каквото и да било и ми е направило впечатление че едни и същи хора рекламират огънчето и течния елкарнитин на ноу фуд.Това между другото поръчах тия двя продукта защото са на адски сносна цена не от България естественно.Нашите дистрибутури просто искат да станат богати за един ден с именно такива постоянни постове във всички форуми
10.02.10
21:26
Еми ок, жалко че така смяташ, извинявай, че се опитвам да ти помогна, 87кг съм от 108 за 3 цикъла (2 Fyre, 1 Lipo 6x) и за първи път реших да пробвам нещо различно от Fyre и съм разочарован и реших, че ще е полезно да го споделя. Л-карнитинът никой не го рекламира, защото е почти безмислен продукт като си на бърнър, освен ако нямаш излишни пари. И между другото, само фактът, че започваш с това с какви добавки да се тъпчеш, а не с това какъв хранителен и кардио режим да си направиш, показва че няма да постигнеш нищо и ще си загубиш времето и парите.
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 10.02.10 21:31.