Тренировка след бягане

10.02.10
11:38

Здравейте, имам следният въпрос: Като се позатопли мисля да мина на НВД и да тренирам 4-5 пъти седмично, за да изчистя малко. Мисля тренировките да са вечер около 19 часа (след работа). Проблем ли е първо да бягам (около 15 минути - 3км) за загрявка и след това лостове - набирания, кофи и коремни. Има ли опасност да загубя много мускулна маса при тази програма?

10.02.10
12:50

казано от forklift на 10.02.10, 11:38:

Здравейте, имам следният въпрос: Като се позатопли мисля да мина на НВД и да тренирам 4-5 пъти седмично, за да изчистя малко. Мисля тренировките да са вечер около 19 часа (след работа). Проблем ли е първо да бягам (около 15 минути - 3км) за загрявка и след това лостове - набирания, кофи и коремни. Има ли опасност да загубя много мускулна маса при тази програма?

Вземи и прасчо да го вкараш във форма и него. :)
Че вече цяла зима лежи свинята.

10.02.10
12:51

Според мен ако става въпрос за 15 мин. и то както си писал за загрявка, то това би било в плюс , защото ще ти вдигне пулса и ще приведе тялото ти в по -работоспособен режим. Не мисля ,че ще загубиш мускулна маса .

10.02.10
19:59

По-добре първо силовата тренировка ( набирания, кофи и прочие) и после кардио ;)

10.02.10
21:34

Така е , но колегата пита дали е проблем описаното, защото си мисля ,че може би от работа 6те пражи кросче до лостовете :)

11.02.10
11:00

чувал съм ,че тичането преди тренировка възбужда мускулите...

11.02.10
11:59

казано от forklift на 10.02.10, 11:38:

Ще замоля без глупави изказвания :D
Питам за бягането, защото ми идва силата след като потичам малко и разгрявам добре така.

11.02.10
12:41

Няма абсолютно никакъв проблем! Става дума за 15 мин крос. Аз също бих го правил след силовата, но проблеми няма.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1