11.02.10
19:32
Въпроса ми е следния..
Тренирал сам една година и нещо.
Искам да зема да кача 10-20 килограма огоре.
Колко килограма ще кача с Креатин + протеин (без да пия глутамин) и колко килограма ми трябват ?
П.п. Нов съм ако съм объркал раздела моля модераторите да преместят темата.
Ще качиш...оборота на вносителите на добавки :) Храната е определяща в случая, напиши си поне диетата ;)
“ХАхахахХхааххх”.....От този въпрос разбирам,4е незнаеш нищо за този спорт.
Мнението беше редактирано от Николаи на 12.02.10 07:49.
12.02.10
11:04
20-30кг мускули = 6-10 години.. При добро хранене,добавки,тренировки,сън.
Виждам, че не си наясно какво означава протеин... Та това означава белтъчини! Белтъчините са необходими на мускула за да расте. Ако не набавяш от храната необходимите белтъчини, няма да растеш! Ако караш на пудра вместо да набавяш от храната, резултата ще е същия! Извод: оправи си хранителния режим, започни да го спазваш и евентуално като добавка си купи пудра. Ако някой ти каже, че ще качиш 5 кила за 5 месеца, може и да е прав, но може и да не е, защото зависи само от теб.
Аз мога да кача 20 килограма мазньоч за около 3-4 месеца, но такива килограми чист мускул надали бих могъл...изобщо.
Креатинът ще ти дава сили да вдигаш по-тежко, т.е. ще нанасяш повече травми на мускула и, ако възстановяваш добре, ще растеш. Ще растеш до тогава, докато успяваш да покриваш нуждите на организма от протеин, необходим за растежа. Но този процес се точи дълго във времето. Ако ти е спешно, откажи се!
12.02.10
16:04
Е пак по-добре, помните ли онова момче кикбоксиорче ли беше, дето вика че му трябват още 60-тина килограма чиста маса ^^
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 12.02.10 16:04.
Креатин+протеин си е много добра комбинация след като си спортувал толкова време редовно.За качване на тегло в случая креатин+протеин (ГЕЙНЪР),5-6 пъти да се храниш на ден (без протеина) на 2-3 часа по-малко, за да може организма да усвои храната между храненията.Добър сън и най общо казано си готов