22.12.09
21:49
Премиерата му ще бъде януари като цената, която обещават от healthstore.bg е малък подарък лично за мен (100 лева). Обаче не мога да намеря ревюта никъде в нет-а. Някой може ли да ми помогне с мнения и линкове евентуално? Предварително благодаря!
22.12.09
21:58
И аз се разтърсих, но нищо никъде няма, даже и в големите бб портали.
Иначе като цена, съвсен нормална е, в стил Синтракс.. :D
22.12.09
22:26
казано от nigga на 22.12.09, 21:49:
Премиерата му ще бъде януари като цената, която обещават от healthstore.bg е малък подарък лично за мен (100 лева). Обаче не мога да намеря ревюта никъде в нет-а. Някой може ли да ми помогне с мнения и линкове евентуално? Предварително благодаря!
Е това ако е подарък :) Това е цената за всеки - syntraxbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=76&Itemid=36
Явно не съм се изразил правилно. Не е персонална оферта ако изглежда така, а просто много добра цена.
23.12.09
04:50
И на мен 100 лева за 5 либри ми се виждат нормална цена.
Предполагам, че цената в Европа ще е 25-35 евро, т.е. около 10 евро по-малко от Матрикса.
Появи се и то на доста добра цена. Няма ли да размислите за тези 100 лева ;)
30.12.09
21:43
казано от tra^la^la на 22.12.09, 22:39:
Аха.на фона на матрикса цената е 6.Зависи каква е в щатите де.
37$ някъде е в САЩ.Цената от 100 лева за БГ пазара наистина ще е добра според мен на фона на това какви надценки се слагат на някои други протеини на други марки. :)
Цената ще е доста приятна за БГ пазара спокойно не го мислете :) Няма да е повече от 100 лева :) И промоция ще направим ако трябва не се притеснявайте. Нека продукта бъде наличен и ще разясним повече по темата :)
30.12.09
23:00
Има ли вероятност на пазара да излезне и разфасовка от 10Либри или просто друга различна от 5 либри.Питам от чисто любопитство. :)
За момента няма да има опаковка от 10 лб, но тя не е нужнда - цената за 5лб ще е достатъчно ниска.
31.12.09
00:52
казано от kao на 30.12.09, 23:02:
За момента няма да има опаковка от 10 лб, но тя не е нужнда - цената за 5лб ще е достатъчно ниска.
Ее да вярно, че цената наистина ще е добра, но просто винаги съм бил фен на големите разфасовки понеже излизат по-евтино от малките. :) Като цяло Синтракса не ми беше позната марка до скоро, но все повече чета за тяхни продукти и то за сега положителните отзиви май преобладават в голям %.. ;)
Единственото преимущество на голямата опаковка е ако цената е по-ниска. В случая имаме ниска цена и при опаковка от 5 лб. Но пък няма да ви писва вкуса :)
Стига бе ровиш се по цял ден в а1 пък не си чувал SYNTRAX :)
31.12.09
09:08
казано от kao на 31.12.09, 02:31:
Единственото преимущество на голямата опаковка е ако цената е по-ниска. В случая имаме ниска цена и при опаковка от 5 лб. Но пък няма да ви писва вкуса :)
Стига бе ровиш се по цял ден в а1 пък не си чувал SYNTRAX :)
Абе чувал съм ама от скоро.Просто преди това марката не ми правеше чак такова впечатление.Тук във форума доста взех да чета за Нектара, след това за други продукти и чак тогава повече взех да се заглеждам в марката.. ;) Просто не и бях отделял нужното внимание .. хех ;)
казано от nigga на 12.02.10, 09:33:
Някой взе ли го? Отзиви?
Yes, вчера взех първите 2 дози от торбата с изненадите :). Много добър вкус (шоколада) като се има предвид,
че не обичам много шоколада, но този ми е супер. Разтварям си го в 160-180 мл вода, защото обичам
да му усетя вкуса. Няма да съжалявате ами слагайте торбата в раницата :)
Да цената в БГ е малко над нормалното, но както всеки знае данъци, мито + надценка и се появява желаната цена
от българска страна.
Продукта е супер.
казано от inspect на 23.12.09, 10:59:
Предполагам, че цената в Европа ще е 25-35 евро, т.е. около 10 евро по-малко от Матрикса.
Точно, 30 евро е.
казано от Blahzay на 12.02.10, 09:46:
Yes, вчера взех първите 2 дози от торбата с изненадите :).
От къде си го купи?
казано от nigga на 12.02.10, 11:26:
казано от Blahzay на 12.02.10, 09:46:
Yes, вчера взех първите 2 дози от торбата с изненадите :).
От къде си го купи?
Не живея в България. Така че и да ти кажа магазина, няма да го знаеш :)