N.O. Explode

11.02.10
09:56

Искам да ви питам не за свойствата на продукта а за кой вкус е най - добър. Ако може да ми дадете предпочитанията си, кратко и ясно. Мерси :)

11.02.10
11:04

Грозде.

11.02.10
11:34

Лимонадата е кофти, аз имам още 2 кутии и едва я издържам. Иначе Селмаса ми е грозде и вкуса е доста добър и освежаващ.

11.02.10
12:32

Кога да се приема продукта освен преди тренировка?

11.02.10
12:43

В нетренировъчен ден една доза на гладно.

11.02.10
13:04

Ако имаш креатинова матрица или креатин,аз бих го пил само преди трен.И на мен ми харесва 1вия ..2рия мн мн по-малко ме напомпва,а за 3тия незнам :)

казано от Radoslav89 на 11.02.10, 12:32:

Кога да се приема продукта освен преди тренировка?

Хммм... наистина интересно! Открих отговора на този въпрос на най-неочакваното място - ето тук!
Нямах никаква представа, че BSN са написали това на видно място точно на официалния си сайт! Невероятно!

Мързи ли те всъщност или си неспособен на подобна логическа връзка?

11.02.10
16:46

Може човекът да не знае английски.
Приема се от 1 до 3 мерителни лъжички 45 минути преди тренировка и 1 мерителна лъжичка в нетренировъчни дни (препоръчително на гладно)
Продуктът е много добър, аз лично го пих с вкус на портокал.

казано от Милов на 11.02.10, 16:46:

Може човекът да не знае английски.

Google Translate. Превежда текста достатъчно разбираемо и точно.

12.02.10
10:00

е де обърнахте темата в ... езиково обучение, достатъчно може да я затворите. Разбрах каквото исках, благодаря. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1