12.02.10
16:10
Пичовете значи дайте некав бърбър максимално ефективен за 40-50 лева може и по-малко :) само че да е нещо по-леко понеже ще пия за първи път фет бърнър и не знам дали организмът ми ще го понесе за това не бих искал да пробвам Fyre Lipo6 и т.н а да започна с някой по-лек за да си подготвя тялото и след това живот и здраве ще взема някой от изброените по-горе.Едно момче в тема която не мога да намеря беше препоръчало на ABB leat stack мисля че се казваше мислите ли че е добър вариант като за начало?
21год. 186см 107-8 кг 6 год стаж с прекъсвания последната една редовно.
12.02.10
16:20
Няма лек термогенен бърнър, няма какво да се подготвяш, ако не си вземеш бърнър, по-добре давай само с диета и кардио, л-карнитин или липотропен ще са загуба на пари.
Прав е Камен, аз досега съм пробвал липотропни и л-карнитин няколко вида, нищо не изчистих.
13.02.10
19:06
Аз съм пил Fyre и не усетих почти нищо,при всеки си е индивидуално,не виждам защо толкова те е страх,ще почнеш с минимална доза първите дни,после ще я качиш малко и ако ти понася ще си караш така,ако не ще си намериш дозата която ти понася
казано от MaSTaH на 13.02.10, 19:06:
Аз съм пил Fyre и не усетих почти нищо,при всеки си е индивидуално,не виждам защо толкова те е страх,ще почнеш с минимална доза първите дни,после ще я качиш малко и ако ти понася ще си караш така,ако не ще си намериш дозата която ти понася
Fyre е от най-натуралните бърнъри. Да кажем, че е “по-лек” бърнър.