12.02.10
16:24
Колебая се между тея два продукта, че в момента са доста изгодни :) Засега клоня към Нокса,че е 50 дози =>70 лева, друг е въпроса дали една лъжица ще ми е достатъчна, та може и да не излезе толкоз тънко. От друга страна Стийл-а ми се вижда доста интересен, но като цяло се чудя има ли смисъл да си взема САМО буустер без креатинов или интра-тренировъчен продукт. Дайте акъл :)
Само Нокса съм ползвал и....може да е банално,но..уникален е!Само4е 2рата формула ми се струва по-слаба :)
12.02.10
19:41
казано от korpusito на 12.02.10, 16:24:
Колебая се между тея два продукта, че в момента са доста изгодни :) Засега клоня към Нокса,че е 50 дози =>70 лева, друг е въпроса дали една лъжица ще ми е достатъчна, та може и да не излезе толкоз тънко. От друга страна Стийл-а ми се вижда доста интересен, но като цяло се чудя има ли смисъл да си взема САМО буустер без креатинов или интра-тренировъчен продукт. Дайте акъл :)
За NО Explode самостоятелно аз лично не бих те посъветвал.
При това положение /само един продукт/ бих предпочел Steel Edge.
Да видиш пълния ефект от NО Explode при самостоятелна употреба - трябва храненето да ти е на 6+, а това е доста трудно особенно ако имаш и други ангажименти освен фитнеса ;-) .
@ Head Напълно си прав, затова се колебая дали да взема Интраболик или друг някакъв интра продукт. Препоръчайте нещо :)
12.02.10
19:53
Ако ще е само един продукт, по-добре някоя креатинова матрица.
ИнтрАболик си вземи, мене ме помпи повече от азотен бустер и пъмпа остава дори на другия ден :)
Да не говорим, че можеш да тренираш дори двуразово с тва ултимативно възстановяване.
12.02.10
21:31
казано от korpusito на 12.02.10, 19:48:
@ Head Напълно си прав, затова се колебая дали да взема Интраболик или друг някакъв интра продукт. Препоръчайте нещо :)
Ако трябва да ти препоръчам нещо това ще е Интраболик.
Проъчвах преди време от САЩ /добрите стари времена, когато нямаше ДДС/ и честно казано ми се отрази много добре.
Почти никога не съм имал възможност храненето ми да е на нужното ниво, но от него останах доволен и при това положение.
Ще чакам да споделиш на теб как ти се е отразило /в случай, че се спреш на този продукт/.
Ако обаче решиш креатинова матрица, то бих ти препоръчал нещо малко по-различно от ползваните и хвалени продукти тук - Сцитек Атак.
На пари е изгодно и същевременно работи.
п.п. Огледай се и за една друга креатинова матрица на Сцитек /мисля Креабомб беше или поне така ми е останало в главата/.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 12.02.10 21:35.
12.02.10
21:34
Сайтек Атак не е ли креатинова матрица с азотен буустър ;)
Ако ползваш протеин, наистина комбинирай Нокса евентуално с нещо друго, било то Интраболик или някакъв следтренировъчен продукт.Креатинова матрица май в момента не ти трябва, защото си почиваш от Сайз Он, доколкото се сещам.
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 12.02.10 21:34.
12.02.10
21:36
казано от RogerF на 12.02.10, 21:34:
Сайтек Атак не е ли креатинова матрица с азотен буустър ;)
Ако ползваш протеин, наистина комбинирай Нокса евентуално с нещо друго, било то Интраболик или някакъв следтренировъчен продукт.Креатинова матрица май в момента не ти трябва, защото си почиваш от Сайз Он, доколкото се сещам.
Да така е, но си мисля, че ще му свърши работа според това което си мисля, че търси като ефект ;-)
12.02.10
21:39
Продукта е хубав, пробвал съм мостри, но мисълта ми беше да изчака поне месец, заради насищането на рецепторите от креатина.
12.02.10
21:51
казано от RogerF на 12.02.10, 21:39:
Продукта е хубав, пробвал съм мостри, но мисълта ми беше да изчака поне месец, заради насищането на рецепторите от креатина.
Нямаше как да знам дали е пил креатин преди това, но за беля и не попитах, а трябваше :shut:
Значи остава вариант 1 Интраболик.
Малко офф - Чакам да внесат Атак или Креабомб големите разфасовки и се хвърлям на тях. Гледам, че сега имат само на пакетчета и се изкушавам да поръчам от тях.
12.02.10
22:00
А защо не пробваш Хот Блъд, мисля че е аналогичен на Атак, само че по-силен, поне креатиновия състав е същият.
head_hunter, продуктите са страшни, но буквално ще те заболи главата от отвратителните вкусове!
12.02.10
23:20
казано от RogerF на 12.02.10, 22:00:
А защо не пробваш Хот Блъд, мисля че е аналогичен на Атак, само че по-силен, поне креатиновия състав е същият.
Пробвал съм го като мостра, но може да е време да го пробвам и на редовен прием :)
п.п. И хот блъд го няма в коляма разфасовка :down:
@Владимир92 Креа бомб единствено ми направи впечатление, че е много кисел, но при наличие СЕЕ май е нормално.
Аз не съм успял да се разглезя още със скъпи добавки /т.е. ползавам, но рядко/, но в този ценови клас, като качество май нищо не може да бие Сцитек.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 12.02.10 23:29.
Мерси на всички за препоръките,най-вероятно ще се спра на интраболик, а след около месец почивка от креатина, ще пробвам някой продукт на Сайтек :)
13.02.10
10:18
казано от korpusito на 13.02.10, 09:43:
Мерси на всички за препоръките,най-вероятно ще се спра на интраболик, а след около месец почивка от креатина, ще пробвам някой продукт на Сайтек :)
Между Атак и Хот Блъд, препоръчвам Хот Блъд, който ползвам и в момента. Общо взето са еднакви, но Хот Блъд има енергийни и ноотропни фактори!
Аз ти гарантирам, че ще си предоволен от Intrabolic. Преди от една тренировка, примерно гърди, почивах по минимум 2 дена, а храненето ми е меко казано добро. Сега, като се върна от същата тренировка просто нямам търпение да си легна и на утрето пак да отида да тренирам, но просто не съм свикнал да тренирам всеки ден и си правя 1 ден почивка. Пробвай - няма да сгрешиш. Аз скоро ако имам възможност ще се заредя с още една кутия за периода на сваляне. Мисля, че ще ми е от голяма полза, а пък ще видим.
Мнението беше редактирано от ragHqP на 13.02.10 10:52.
казано от Георги Николаев на 13.02.10, 10:18:
казано от korpusito на 13.02.10, 09:43:
Между Атак и Хот Блъд, препоръчвам Хот Блъд, който ползвам и в момента. Общо взето са еднакви, но Хот Блъд има енергийни и ноотропни фактори!
X2 head_hunter ако набараш голяма разфасовка грабвай без да се замисляш. пробвал съм и No-Burst обаче хот блъд с Acid Killer влиза много добре