12.02.10
15:56
Здравейте, преди 1 месец си взех Slin Sane,No-Xplode и протеин Whey Scivation 5lb. Приемам ги по следният начин:
Сутрин в 8:00 :Протеин Whey Scivation (една мерителна лъжица до обозначението, разреждам със вода 200гр)
Обет 12:00 : 1 хапче Slin Sane (след като го приема, изчаквам 15-тина мин.. и пия един въглехидратен шейк)
Следобед 17:00 преди тренировка : Протеин Whey Scivation (една мерителна лъжица до обозначението разреждам със вода 200гр) и No-Xplode (една мерителна лъжица и отново разреждам със вода 200гр). Веднага като приключа тренировката пия отново Протеин Whey Scivation (една мерителна лъжица до обозначението, отново разреден със вода 200гр)
Ако може да ми кажете, дали правилно ги приемам тези добавки...тоест дали правилно ги приемам :) Ако може давайте мнения за да знам дали съм на прав път. Благодаря ви колеги!
Темата беше редактирана от RodiTrans на 12.02.10 15:58.
12.02.10
19:44
Здравей.
А как е храненето на фона на добавките? На обяд само въглехидратен шейк ли приемаш или хапваш и твърда храна?
Преди тренировка, бих пил No Xplode на гладно, не бих го смесвал с протеина. Ако държиш да приемаш протеин преди тренировка, то пий протеин 1 час преди тренировка, а No Xplode 30 мин преди тренировка.
Приемът ти на протеин е правилен - сутрин след ставане, преди и след тренировка.
Веднага след тренировката, може да приемаш бързи въглехидрати - мед например и чак след това протеин.
Slin-Sane - най-добрият начин да се приема е преди богато на въглехидрати хранене - примерно стабилен обяд със ориз и месо, картофи и месо.А ако имаш възможност да тренираш 2 часа след като си го приел, тогава още-добре. Тоест обяда да ти се явява предтренировъчното хранене. Приемай Slin-Sane 2 пъти дневно, сутрин и на обяд, или с предтренировъчното и със следтренировъчното хранене, които е добре да съдържат - пълнозърнест хляб, макарони,овес,ориз,картофи,месо,риба,белтъци от яйца, протеин и т.н Комбинираш белтъчини с въглехидрати и всичко е 6 :)
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 12.02.10 19:44.
казано от Aleksandar Marinov на 12.02.10, 19:44:
Здравей.
А как е храненето на фона на добавките? На обяд само въглехидратен шейк ли приемаш или хапваш и твърда храна?
Преди тренировка, бих пил No Xplode на гладно, не бих го смесвал с протеина. Ако държиш да приемаш протеин преди тренировка, то пий протеин 1 час преди тренировка, а No Xplode 30 мин преди тренировка.
Приемът ти на протеин е правилен - сутрин след ставане, преди и след тренировка.
Веднага след тренировката, може да приемаш бързи въглехидрати - мед например и чак след това протеин.
Slin-Sane - най-добрият начин да се приема е преди богато на въглехидрати хранене - примерно стабилен обяд със ориз и месо, картофи и месо.А ако имаш възможност да тренираш 2 часа след като си го приел, тогава още-добре. Тоест обяда да ти се явява предтренировъчното хранене. Приемай Slin-Sane 2 пъти дневно, сутрин и на обяд, или с предтренировъчното и със следтренировъчното хранене, които е добре да съдържат - пълнозърнест хляб, макарони,овес,ориз,картофи,месо,риба,белтъци от яйца, протеин и т.н Комбинираш белтъчини с въглехидрати и всичко е 6 :)
Много ценна информация ми даваш, благодаря ти :)
А преди малко писахме със един пич и той ме посъветва да си намеря във някой сладкарски цех Декстроза и да я приемам по следният начин: Сутрин около 30-40гр и след тренировка по 60-70 гр... Как мислиш, правилнo ли е!? Тоест заслужава ли си да търся Декстроза? И също спомена да си вземам L-Glutamine и да комбинирам всичките тези добавки....Доста ми се виждат добавките, преценете кое си струва и кое не? Ако си заслужава с тая Декстроза няма да ми представлява трудност да я намеря :)
12.02.10
21:17
Парите за Л-Глутамин СИ ГИ СПЕСТИ! Инвестирай ги в храна, декстрозата ти е екстра за след тренировка, да я приемаш. А и е много евтина.
Като смесиш декстрозата и протеин - ето ти гейнър, или заместване на някое от храненията ти.
Наблягай все пак на твърдата храна, както ти писах - поне 4 сериозни хранения на ден + отделно протеин сутрин, преди и след тренировка.
Успех!
казано от Aleksandar Marinov на 12.02.10, 21:17:
Парите за Л-Глутамин СИ ГИ СПЕСТИ! Инвестирай ги в храна, декстрозата ти е екстра за след тренировка, да я приемаш. А и е много евтина.
Като смесиш декстрозата и протеин - ето ти гейнър, или заместване на някое от храненията ти.
Наблягай все пак на твърдата храна, както ти писах - поне 4 сериозни хранения на ден + отделно протеин сутрин, преди и след тренировка.
Успех!
Благодаря ти много, всичко което ме интересуваше ми е ясно! :)