13.02.10
12:26
Здравейте, преди броени минути се регистрирах във вашият сайт/форум с една определена цел: да разбера как да натрупам мусколна маса.
Та.. на 14 години съм и съм нов в сферата на боди билдинга т.е не съм се занимавал сериозно с това до сега.
Искам да знам, някой може ли да ми изготви тренировачна + хранителна програма за начинаещи и съобразена с възраста ми + информация за правилното изпълнение на упражненията..?
Благодаря Ви предварително!
Никой няма да направи това,но.
1.4ети в сайта! Вси4ко е написано.
2.за тренировките-1во вработваш после по-усилено тренираш
3.за храненето-много белтъ4ини!,след това въглихидрати предимно от картофи и ориз
4.В сайта вси4ки упражнения са дадени даже и снимки
5.На 14…не бързай и не о4аквай 4удеса,трябва ти време ;);)
13.02.10
17:19
казано от VanKo_pld на 13.02.10, 12:26:
Здравейте, преди броени минути се регистрирах във вашият сайт/форум с една определена цел: да разбера как да натрупам мусколна маса.
Та.. на 14 години съм и съм нов в сферата на боди билдинга т.е не съм се занимавал сериозно с това до сега.
Искам да знам, някой може ли да ми изготви тренировачна + хранителна програма за начинаещи и съобразена с възраста ми + информация за правилното изпълнение на упражненията..?Благодаря Ви предварително!
Пич, бягай при някой инструктор, дай му 50 лв. и си готов. ;)
казано от sitcom93 на 13.02.10, 17:26:
Може да си спести 50-те лева , като разгледа малко повече сайта
x2
Я по добре си спести парите , аз също съм като теб сега започвам , реших да спазвам тази програма http://www.bb-team.org/workout/1359/.
Научи добре как се правят упражненията и спазваи програмата месец - месец и половина , както е написано :D . Докато се чувстваш готов да започнеш програма за напреднали. Форумът е страхотен , особенно за начинаещи , разрови се и научи повече :).
Относно храната и хранителния режим , както казах разрови се има всичко .
Мнението беше редактирано от h1lt1 на 13.02.10 18:06.