15.01.10
18:52
какво е това? търсих в гугъл ... намерих нещо като листовка на препарата, но не открих какво има вътре .... някой ако има представа какво съдържа, как действа, има ли противопоказания и тнт да драсне няколко реда .... моля
Не знам какво съдържа, но работи много добре, притъпява чувствто за глад и в същото време дава енергия. Не усетих никакви странични ефекти както примерно от Лидата. До тука съм на 16тата таблетка и съм 3 кг. надолу без да правя нещо по различно от обикновено.
Ако е същото, като му чета sides ми минава само едно на ум - SX
http://www.venusmeds.com/about.html
И не ми изглежда много легално.
Мнението беше редактирано от emzo на 21.01.10 22:06.
22.01.10
07:22
За същото става въпрос. Имам няколко опаковки при мен, подарък от вносителя. Не съм го пробвал, но прочетох как действа и какъв ефект има и не мисля, че ще е нещо от рода на SX.
Напишете съдържанието ;)
Едната съставка сигурно е сулбутиамин.
Мнението беше редактирано от emzo на 22.01.10 07:37.
22.01.10
09:37
Това е интересното. Съдържанието е описано само като XANDRYN активна съставка. Пак какво е XANDRYN… Името на продукта съвпада с името на съставката. Това виждам аз. Не мога да открия някъде да пише друг състав.
Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 22.01.10 09:37.
Сега трябва и да се появи някоя опитна мишка,върху която да използвате този неизвестен продукт hah :)
Мнението беше редактирано от FrankQ на 22.01.10 09:46.
22.01.10
10:33
emzo винаги е готов да тества бърнър =)
Йес бут ноу, виж ся .... :lol:
фифти-фифти
Я ке си карам на нещо сигурно или както в момента без бърнър ... хахаха
Мнението беше редактирано от emzo на 22.01.10 10:55.
22.01.10
18:01
Съмтаймс люн, съмтаймс уин
http://www.youtube.com/watch?v=Qf6qMXi5n4I
13.02.10
11:47
Здравейте на всички.Аз лично пия в момента КСАНДРИН,и мога да кажа спокойно че наистина действа уникално.за една седмица съм свалила близо 3кг.Наистина убива глада и в същото време ми дава сила.Не искам да правя реклама,но до сега съм пробвала какво ли не,но от ксандрина се чувствам най добре,с най добър ефект.заслужава си парите.
Ани, въпроса тук не е дали действа, а какво представлява. познавам няколко човека, които го ползват и всички свалят, НО знам още няколко продукта, които със сигурност работят, но никога не бих ги употребил. не съм състезател и не се страхувам от допинг тест, но на някой, а си объркал дозата - а си се гътнал или си останал на хапове за цял живот
14.02.10
11:27
Никва информация за продукта в интернет...сайта им от преди 2 месеца,звучи доста миризливо :)
15.02.10
07:42
About Xandryn®
Xandryn® is a prescription-only medication that has been approved to aid in losing weight and maintaining weight loss.
Само това е достатъчно.
26.02.10
12:14
спецкаквиално за франко1 и за емзо-много добре знам какво пия,и какво съдържа.сигурно се питате от къде знам,накратко казано-много сме близки с производителя.дано това ви е достатъчно.пак ще се повторя.дано да не стана банална.но никой не карам на сила да го пробва,и да си купува ксандрин.просто си казвам мнението,а колкото до това че никой не може да намери нищо за съставките,и какво по точно съдържа;ами много е просто.кой би искал да си издаде формулата-какви съставки съдържа,или пък как се прави.нали веднага ще направят копие.помислете малко-просто фирмена тайна.за мен специално е номер едно за момента.и колкото познати го ползват за сега-само хубави неща слушам.
Модерирано
emzo
Мнението беше редактирано от emzo на 26.02.10 16:31.
26.02.10
14:32
Тука стана WS Teleshop
26.02.10
14:32
Хехе нямаше как да не се намесим тук. Има един списък при хранителните добавки в САЩ, който се казва BLACK LIST. Ползва се от потребителите на добавки. В него попадат фирми, който имат съмнителен произход и състав на продуктите си, както и фирми, който са хващани, че използват забранени субстанции. Такива фирми, които нямат състав попадат точно в този списък. Принципно по закон няма фирма, която да няма някакъв състав на опаковката, но фирми, които обявяват състава по съмнителен начин (някакво наименование на бленда и нищо друго, има и други примери) пападат в този списък. Такива твърдения, че може някой да открадне състава са несериозни и малко смешни. Разбирам от написаното, че не сте запозната с патентните закони. Ефективните формули на продуктите винаги се патентоват и така конкуренцията не може да използва формулата от съставки.
Не казваме нищо лошо за продукта. Не сме запознати с него и не сме го пробвали, за да изкажем мнение, но написаното от вас не съответства с реалността.
Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 26.02.10 14:34.
казано от rangestormer на 26.02.10, 14:32:
Тука стана WS Teleshop
:)
И ако се обадите до 1 час получавате още една опаковка на половин цена!
26.02.10
15:59
казано от ani kolodeeva на 26.02.10, 12:14:
.....кой би искал да си издаде формулата-какви съставки съдържа,или пък как се прави.нали веднага ще направят копие.помислете малко-просто фирмена тайна.за мен специално е номер едно за момента....
.....няма да съжалявате-гарантирам ви.
Никой не казва, че не действа! Самият автор иска да научи нещо за състава, а не да краде формулата. Който иска да открадне формулата, ще даде да му пуснат един анализ и ако не е шльоковица от растителни екстракти веднага ще излезнат пиковете на активните съставки. Всяка (ако е) нова съставка се патентова и си има срок, който ако не се лъжа е 12 години. Всички съставки би трябвало да се опишат на опаковката, защото част от решилите да го ползват с цел отслабване, може да имат някакви хормонални или друг тип здравословни проблеми при които третирането с определен тип химически съединения да е противопоказно. Щом задължиха “Кока-Кола” да предостави информация за състава си, освен захарта,карамела и фосфорната киселина, то това важи много повече за добавки или лекарства.
През 60-те години на миналия век успешно за лечение на затлъстяване са се използвали амфетамини. Това е само един пример, че доста химически съединения действат в тази насока. В последно време доста от новоизлезлите ефектни препарати за отслабване имат отношение спрямо хормоните на щитовидната жлеза, което според мен без лекарски контрол си е опасно.
Ксандрин садържа серотонин и норадреналин.Има много гадни странични ефекти-повишава кръвното налягане,причинява главоболие,замаяност и обърканост,сухота в устата и само през първите 2-3 дни на приема намалява апетита,после всичко си е по старому.Пием го с една приятелка от 30 дни,нито тя,нито аз сме свалили дори и 1кг.Само дето изгоряхме със по 70 лв.Писанията на Ани Колодеева са си чиста проба зарибявка,звучи така сякаш е на % от печалбата.Като потърпевша ви съветвам -xsandryn е една лъжа,много голяма лъжа!Ани,сама казваш,че си много близка на производителя,a той е Венус Медс-в Лосанджелис.Ти изглежда си близка не на производителя,а на разпространителя(продавача)?...
Мнението беше редактирано от salina на 23.03.10 22:39.
28.03.10
20:35
Сега ще ви обясня на всички,защо на г-жа Salina и на нейната приятелка (колежка-конкурентка) не им действа ксандрина.И това ми го разказва тяхна обща позната.нейните думи са-по цял ден си стоят седнали на работното място и набиват вафлички и други сладички,и към следобят се зачекват на бирички,а после искат да отслабнат.Е как да стане-просто невъзможно.При положение че са към 130-140кг. и двете.Само да ви изасня на всички,че работното място на г-жата и на нейната приятелка е-магазинче на самият вход,във жилищен блок-тоест-мини-маркет.А приятелката е собственичка на другото магазинче във следващия вход.Просто сами си направете изводи.И за капак на всичко,с най-голяма наглост се обадила да си и върнат парите,за това че не и действало.Това ми го разказва тяхна обща позната.Какво да говорим повече,няма смисъл.
абе как познаваш всички и акаунтите и на двете ви са на по няколко дена и сигурно случайно сте писали и двете само в тая тема ебати съвпаденията
Привет на всички. Искам само да си изкажа мнението за ксандрина и евентуално с това да съм от полза за хора, които се чудят дали да го ползват. Истина е, че няма достатъчно информация за този продукт. До колкото знам не е забранен и се продава свободно. Беше ми препоръчан от приятел и аз реших да го пробвам. Първите 3-4 дни се чувствах доста зле с променливо кръвно, съхнене в устата, нервност и обърканост. Предполагам, че това също са признаци свързани с рязкото намаляне на въглехидратите понеже диетата която направих беше нисковъглехидратна. След 5 дни почнах да се чувствам добре и във форма, след 15 дни бях в много добра форма, а след 45 дни бях изгубил 9 кг. Ефектът на ксандрина е следният: не убива апетита както някои хора се изразяват, а по скоро човек се засища доста бързо по време на ядене. Също така е истина, че ксандрина ти предоставя енергия която е нужна при нисковъглехидратна диета. Но който си мисли, че без да се изпоти ще отслабне е в грешка. С баница и боза в ръка не става. Иска се кардио тренировка за максимален ефект. Това е моето мнение като човек употребявал ксандрин. Надявам се да съм бил полезен.
Здравей Борислав!Рязкото намаляне на въглехидратите не причинява признаците,които описваш(това го знае всяко хлапе).Причинява ги гадното лекарство“xandryn”.Три месеца след като съм го пила,все още имам аритмия,а преди това нямах никакви проблеми със сърцето.За това и предупреждавам,не пийте ксандрин,защото не само няма да отслабнете,но ще си навредите сериозно на здравето.Ако наистина си пил лекарството,не може да не си прочел листовката,че се отслабва 1 до 2 кг. на месец.Аз също го прочетох,но се доверих на мошеника,който ми продаде ксандрина и който ме уверяваше,че без да променям хранителните си навици,ще свалям по 3-4 кг. на седмица,и че брат му е свалил 16кг. за няма и месец.Освен това ми обеща,че ако няма резултат ще ми върне парите.Започнах да пия лекарството,усещах колко много ми вреди,но “трай бабо за хубост”,реших,че поне 1 месец ще издържа.Ефекта беше нулев,но не заради вафли и бири,както пише Ани Колодеева( оказа се,четя е гадже на уж отслабналия брат и наистина има полза от продажбите).Поисках да върна опаковката,която стоеше непокътната,а мошеника да ми върне парите само за нея,въпреки,че беше обещал да върне цялата сума.Той ми каза да отида да се оплача на арменския поп и да не съм посмяла да го безпокоя повече,защото...!Между другото,онзи ме посъветва да не променям хранителните навици,но аз ги промених,защото когато дадеш толкоз много пари,искаш да засилиш нещата и ефекта да е по голям,така че баница и боза в ръка не съм слагала.А относно това,колко кг. тежим с приятелката ми-след като се опитваме да отслабнем,значи имаме нужда,но 130-140кг.- опазил ни господ !Ани,имаш ли мозък?От къде ги измисли тези цифри ? Безкрайно искренна съм и искам и други хора да не пострадат от ксандрина и преждевременно да търсят кардиолог.
Мнението беше редактирано от salina на 27.05.10 01:55.
Големи драми тука :D Аз пък ви препоръчвам нищо да не пиете :) Движение се иска, умерено ядене и постоянство. Тези фактори ако ги има на лице и с бърнер и без бърнер пак ще свалите повече или по-малко ;)
Zdraveite,az pia xandryn.Preporacha mi go lekar.Moiat problem e che nepia voda s dni,a kogato go napravia tialoto mi ia zadarja.S xandryna si reshix problema,Biax stanala 58kg a sega sam si 50,bez da treniram i bez da se ogranichavam v iadeneto.Niamam nikakvi stranichni efekti..
12.07.10
19:22
Еми нормално е да задържаш вода като не пиеш с дни, тялото задържа, защото не знае кога ще получи пак... не е rocket science..
Здравейте, заинтересован съм има ли повече инфо за продукта, предвид кога е пусната темата?
Рисков ли е , има ли странични ефекти ?
Мерси предварително.
23.10.10
15:40
Не бих го пил !!!
25.10.10
05:40
Ксандринът е продукт фантом. Google, е чувал за Хandryn само от страници на български език. Няма нищо конкретно за генеричният продукт, марката е отбелязана като патент/защитен продукт. Сайтът е направен, да изглежда все едно компанията производител е от Калифорния, САЩ. Такава компания няма. На същият сървър, на който е поставен фирменият сайт на Venus Meds Inc. e хостнат и Genericnutrition.com, друга компания фантом.
С подобни схеми се продават нелегални фармацевтични продукти. Анонимно и без гаранция за качество. Всичко друго е “Мижи, да те лажем...” Ние обаче, знаем кой стои зад тази серия от компании/продукти.
25.10.10
08:35
Боже колко мъка има по тоя свят .....не пиела вода с дни......ужас.....
Добре ясно няма да го бъде:)
Мога ли да използвам същата тема да попитам и за още едно нещо- Lipo 6X na Nutrex research
Сори ако се смесват нещата но не знам как да питам в друга тема-малко не съм с особен опит в компютрите и моля да ме извините.
Мнението беше редактирано от the ghost на 25.10.10 12:02.
25.10.10
12:46
Темата си е за XANDRYN, отвори си нова за конкретната дискусия.