Комбинация на протеини

13.02.10
20:57

Здравейте на всички

Тренирам от 6 години на 22 години съм 185 92кг 44ръка 117 грудна 83 талия , живея и работя в англия и съм решил да си взема някой неща и тук се нуждая от малко помощ какво точно да си взема и с какво може да го смеся, от гледна точка на кое колко струва не ме интересува чесно казано идеята е да кача още някой друг килограм .за сега съм се спрял на Анимал серията Pump + стак + пак + IForce Nutrition Testabolan + Anabolic Xtreme Mass FX + Whey Protein Isolate, ако някой е пробвал нещо такова на един път ще бъда благодарен ако сподели с мен :)

13.02.10
22:33

На мен ми се вижда много за сърцето.

13.02.10
22:40

АЗ ако бях щях да заменя Animal Pump със Dymatize Xpand Xtreme Pump за pre-workout - МНОГО по-добро от личен опит ти казвам (пробвал съм и BSN NO-Xplode и Animal Pump). Animal Stak-a шях да го сменя с Animal Test. Testabolan го махам.Anabolic Xtreme Mass FX го махам. Взимам си VPX SyntheSize за post-workout. Whey Isolate не ти трябва. Animal Pak задължително. Optimum Nutrition Casein на лягане. Сутрин на гладно вкарваш 2 serving Dymatize Recoup (или Scivation Xtend) и после си го пиеш през целия ден еи тай 3-4 servings в едно голямо шише разтворени и си го пиеш еи тай като се сетиш. Gaspari Nutrition MyoFusion за да заместиш едно хранене ако искаш ако не по 7-8 килограма пилешки гърди на седмица със много кафяв ориз или овесени ядки.4-5 литра вода на ден и ще станеш чудовище за кратко време. ;) Това е формулата :D

13.02.10
22:41

А забравих ... може да вкараш 1 serving of Dymatize Z-Force на лягане ама на гладно (тва е ZMA + трибестан и още работи) :)

14.02.10
12:01

мерси много братле сега ще пробвам да видя дали ще ги намеря всичките тук ако има нещо което немога да намеря ще питам с какво да го заместя :)

14.02.10
15:02

намерих ги всичките на доста прелични цени всичко в големите разфасовки ми идва на 270£ ако добавя и един Animal Nitro да ги закръгля на 300£ добра ли е идеята с Nitro + останалите , или не ми трябва повече ?

14.02.10
16:10

Махай го тва Nitro .Вмесо си  можеш да вкараш примерно BSN Cell Mass пак за post-workout , има креатинче вътре и глутамин супер ще са след тренинг ;) Но все пак не забравяй , че това са суплементи , хранителният режим е НАЙ-ВАЖНИЯТ !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1