15.02.10
15:42
Искам да напрявя ултра цикъл с тези 4 продукта на BSN. Целта ми е като цяло покачване на муслулната мас, но искам и паралелно да чистя мазнини. Тренирам от 1 година, 186см съм висок, 88кг. Въпросът ми е с какъв хранителен режим да комбинирам цикъла- НВД или ВВД. Аз мисля да го направя с НВД, понеже продуктите ще дават доста сила и няма да имам голяма нужда от въглехидрати.На ясно съм, че качване на муслулна маса и чистене на мазнини не се прави едновременно, но все пак да попитам :)
15.02.10
15:57
Може да се постигне с много чисто ядене, кардио и яки тренировки, True Mass директно отпада в такъв сценарий.
Не мисля, че НВД е решение, нещо средно. Например: 75гр овес закуска, 1 банан втора закуска, 60-70 гр ориз или двоен грамаж картофи на обяд и вечеря.
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 15.02.10 15:59.
казано от V.Dremdzhiev на 15.02.10, 15:42:
Искам да напрявя ултра цикъл с тези 4 продукта на BSN. Целта ми е като цяло покачване на муслулната мас, но искам и паралелно да чистя мазнини. Тренирам от 1 година, 186см съм висок, 88кг. Въпросът ми е с какъв хранителен режим да комбинирам цикъла- НВД или ВВД. Аз мисля да го направя с НВД, понеже продуктите ще дават доста сила и няма да имам голяма нужда от въглехидрати.На ясно съм, че качване на муслулна маса и чистене на мазнини не се прави едновременно, но все пак да попитам :)
Това са продуктите от които съм бил най-доволен взети заедно.
Аз лично ти препоръчвам да правиш цикъла на НВД, като всеки 4-ти ден зареждаш с въглехидрати. Така хем ще чистиш, хем ще имаш сила и ще качваш мускулна маса. Пробвал съм го и работи!