15.02.10
13:28
Здравейте, пак съм аз. Разгледах сайта , но немога да преценя от къде и как да започна. За тези които не са ми видяли предишната тема ще повторя:
На 14 години съм ( навърших ги преди 1 седмица ) и искам да се захващам с фитнеса за да мога до лятото да вляза във форма ( ако е възможно ). Искам да знам с какво трябва да се храня и какви тренировки да правя т.е някой ако може да ми изготви или да ме насочи към някоя фитнес програма за начинаещи. Също така и с храната.
И още един проблем: незнам къде да ходя на фитнес - в Пловдив, смисъл има много фитнеси, но малко ме е срам от това като отида там да не ме гледат като изтребител :( Ако някой може да помогне да пише, моля ви :)
15.02.10
15:49
Като те е срам по-добре се откажи..
Здрасти , аз също съм начинаещ , за храната немога да ти помогна но ти предлагам да спазваш тази програма - http://www.bb-team.org/workout/1359/ , научи как се правят упражненията и напред :). Няма от какво да те е срам , секи си ходи за себеси нито ще те гледат нито нищо , от това не трябва да се притесняваш . А ако толковаа многоо те е срам ходи на фитнес в ранни часове или питай кога има най-малко хора . :)
казано от VanKo_pld на 15.02.10, 13:28:
Здравейте, пак съм аз. Разгледах сайта , но немога да преценя от къде и как да започна. За тези които не са ми видяли предишната тема ще повторя:
На 14 години съм ( навърших ги преди 1 седмица ) и искам да се захващам с фитнеса за да мога до лятото да вляза във форма ( ако е възможно ). Искам да знам с какво трябва да се храня и какви тренировки да правя т.е някой ако може да ми изготви или да ме насочи към някоя фитнес програма за начинаещи. Също така и с храната.
И още един проблем: незнам къде да ходя на фитнес - в Пловдив, смисъл има много фитнеси, но малко ме е срам от това като отида там да не ме гледат като изтребител :( Ако някой може да помогне да пише, моля ви :)
Няма срам, какво е това нещо ?!Стегни се малко, какъв мъж си ти ?!Недай си боже някоя кака да те хване на тясно тогава кво правиме ? А “яките” които са там, та те не са ли били като теб? Или просто са се родили с бицара 45 ? Щом гониш цел трябва да си мотивиран, започни малко по малко, експериментирай !Има не малко програми във форума за начинаещи, също така и съвети за храна/добавки която можеш да използваш като основа за постигане на целите си !
Мнението беше редактирано от Prank4o на 15.02.10 16:26.
15.02.10
17:16
И к’во кат’ си малак. Никой няма да ти се смее, даже ще ти помагат. ;)