креатин и syntha-6

15.02.10
18:54

здравейте!
до сега пия syntha-6 на bsn
Мога ли да го комбинирам с някоя креатинова матрица за по-бърз ефект и ако може да ми препоръчате хубава фирма за креатина
чувал съм че syntha-6 е ‘’универсален’’ ако мога така да се изразя защото има 6 вида протеин които за бързи и бавни съответно стават хем за след тренировка хем за преди лягане защото нали вечерта трябва да се пие бавноусвоим протеин
тренирам от 6 месеца на 16 години съм

АН

15.02.10
19:06

sizeon + syntha = success

15.02.10
20:27

Предполагам не си пил креатин досега. Не знам защо всички се хвърлят още от началото на креатинови матрици. Още повече, че си на 16 само, с малък стаж, рано ти е за креатин според мен. Ако все пак много държиш - монохидрат.

15.02.10
20:45

искам креатин защото до лятото искам да изглеждам добре а с креатин знам че става бързо
ако има някои друг вариант за мойте години освен само протеин кажете

15.02.10
20:49

silabg.com/bg/1920-GASPARI-SIZE-ON.html
това size on не е ли бустер и става ли за мен
иначе чета коментари много добар но става ли за мен 16 години 6 месеца в залата

15.02.10
21:02

казано от barakata на 15.02.10, 20:45:

искам креатин защото до лятото искам да изглеждам добре а с креатин знам че става бързо
ако има някои друг вариант за мойте години освен само протеин кажете

Вариант - ЯДЕНЕ! Знаел, че ставало бързо с креатин  :lol: Рано ти  е още за такъв вид суплемент.

15.02.10
21:51

Отговориха ти и в другата тема - на този етап ти трябват само правилни тренировки и хранене. Хубаво тяло не се прави от февруари за юни, независимо дали ще е с креатин или без. Дори и да си вземеш било то Сайз Он (което между другото не е бустер, а обикновена креатинова матрица), било някакъв друг креатин, няма да постигнеш желания от теб резултат и само ще се разочароваш. Както от добавките, така и от фитнеса. Моят съвет е да приемеш, че кой знае колко съществена разлика във фигурата ти до лятото няма да има и да гледаш на нещата в малко по-дългосрочен план - например за следващото лято. Обаче трябва да започнеш отсега и да не губиш мотивация междувременно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1