Въпрос : Инжекционна химия за релеф ???

Темата е заключена.

07.03.05
21:27

За маса са ми известни,но за релеф. НЕ  :?
Бихте ли ми казали нещо повече,включително и начина на прием :wink:

07.03.05
21:54

стромбата мисля че е за релеф

10.03.05
12:47

Няма как да направиш релеф с инжекционна химия!
Релефа се постига с отрицателен калориен баланс.
В този период се взимат стероиди не за да се направи релеф, а за да се предотврати загубата на мускулна маса.
Вариантите са много, но класическата комбинация за състезателите е параболан+болденон. По-евтината и достъпна алтернатива е пропионат+винстрол.
Схемите са доста сложни и е задължително да се съобразят както със физиологичните особености на конкретня индивид, така и с тренировъчната и хранителната му програма.
Обикновенно в този период се използват и стимулатори на бета рецепторите на мастните клетки, като ефедрин/кофеин/аспирин или кленбутерол.

10.03.05
13:35

the doc написа класическата комбинация е параболан плус болденон не сам сагласен стромба плус анавар е мноо по хубав

10.03.05
13:51

[quote author=“zelkata”]the doc написа класическата комбинация е параболан плус болденон не сам сагласен стромба плус анавар е мноо по хубав

Пич, извинявай ама темите са сериозни, а ти си написал такъв пост(както и доста други твои), в който почти нищо не се разбира. поне слагай запетайки. Не знам дали си чел постове на Док, но неговите мнения са компетентни и обосновани, а твоите са хаотични и според мен трябва да се въздържаш да даваш “съвети” ако си чул от някой това и онова. Извинявай, не търся конфликт с теб, но твоите “про-стероидни” постове се набиват на очи.
Успехи(въпреки че това не е точния форум, в който да пожелая това)!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1