21.07.09
13:10
Уреда е перфектен. Трябва му едно боядисване защото стои на склад вече 1г и боята на места вече се е олюпила
Ето една оригинална снимка.
http://kachi-snimka.info/viewer.php?id=cqs1262634846c.jpg
Мисля че цената му е доста атрактивна като се има в предвид че само материалите излизат горе долу толкова.
Пращам по куриер до всяка точка на бг. Сметнал съм го по калкулатора на Еконт и от Русе до София според теглото излиза към 30лв транспорта. тел за връзка 0897887872 Славян
Темата беше редактирана от slavianko на 04.01.10 19:54.
23.07.09
06:17
колко и иска6?
Да, и моята лежанка е от Славянко, и мога да кажа, че е изключително добър избор :)
Даже май е онази хоризонталната, част от която се вижда на снимката.
Мнението беше редактирано от Никола на 23.07.09 07:46.
казано от BorkataIztok на 23.07.09, 06:17:
колко и иска6?
Написал съм цената още в заглавието на обявата но ако държиш аз да ти я кажа нп. 100лв ;)
казано от Никола на 23.07.09, 07:45:
Да, и моята лежанка е от Славянко, и мога да кажа, че е изключително добър избор :)
Даже май е онази хоризонталната, част от която се вижда на снимката.
Благодаря братле. Тези лежанки са ми служили доста време и наистина няма човек който да е казал че са му неодобни.
седалката която те държи да не отиваш на долу регулира ли се ? защото съм лягал на такава на коя не се регулира и много гадно падам до седалката и немога да си взема лоста или ако го взема и като падна до нея после не стигам да си го оставя .... и също така тя е широка става ли за обикновен лост(не олимпийски)