транс-дермални гелове

13.02.10
18:06

Някой чувал ли е за тях.
Какво значат?
Вредни ли са, помагат ли с нещо?
И как се използват ?

16.02.10
16:21

Ми това са хормони доколкото знам.Слага се лепенка на кожата и бавно през нея постъпват в тялото.

Има и кортикостероиди за мазане.И после проникват в дълбочина до костите,когато са под кожата.

Мнението беше редактирано от Миро на 16.02.10 21:41.

BO

17.02.10
13:33

Нито са хормони, нито лепенка се слага. Ползвал съм такъв транс-дернален продукт и мога да кажа, че има ефект от него.
Но той е най-ефективен, когато имаш малък процент подкожна мазнина и чрез него ще ти позволи да се изчистиш на т.нар. трудни места,
като долната част на гърдите, долната част на корема и т.н. Сутрин след душ си го нанасяш на проблемите зони и след 10 минутки и сте готови, но не трябва около 8 часа да се мокрят местата, където е поставен. Продукта, който съм ползвал е ДермаТерм.

Мнението беше редактирано от bobi_benetton на 17.02.10 13:34.

17.02.10
17:32

Ами то гелове има най=различни.Зависи какво съдържат и за какво се използват.Все едно да кажеш крем за мазане или капки.Има хиляда вида.За всичко се използват.

17.02.10
19:55

казано от bobi_benetton на 17.02.10, 13:33:

Нито са хормони, нито лепенка се слага. Ползвал съм такъв транс-дернален продукт и мога да кажа, че има ефект от него.
Но той е най-ефективен, когато имаш малък процент подкожна мазнина и чрез него ще ти позволи да се изчистиш на т.нар. трудни места,
като долната част на гърдите, долната част на корема и т.н. Сутрин след душ си го нанасяш на проблемите зони и след 10 минутки и сте готови, но не трябва около 8 часа да се мокрят местата, където е поставен. Продукта, който съм ползвал е ДермаТерм.

Аз съм леко скептичен към този род продукти, макар че напоследък виждам немалко доволни хора в bb.com. Може ли да споделиш ти какъв точно си ползвал като марка?

BO

17.02.10
20:45

Primordialperformance e фирмата, а продукта горе го написах - DermoTherm.

А някой знае ли откъде мога да си закупя/поръчам този продукт ?

08.02.12
12:29

казано от Марк Стефанов на 08.02.12, 11:50:

А някой знае ли откъде мога да си закупя/поръчам този продукт ?

Този продукт можеш да го закупиш от много сайтове в UK и USA, но по-добре си спести парите защото от както извадиха 7-Keto DHEA от състава отзивите не са никак ласкави.

ПП Правилното изписване е DermaTherm Target на Primordial Performance.

Мнението беше редактирано от Valdis на 08.02.12 12:31.

08.02.12
12:34

Аааaaa topical fat burn ....

08.02.12
12:43

АААААаааа изпуснал си :D :D :D Най-ефективните вече не се произвеждат ;)

Майтапа настрани, но изключително много хора в USA си правят сами подобни бърнари. Аз самия в момента забърквам подобно нещо, като активните съставки ще са Yohimbin Hcl + 7-Keto, темата за изопропил миристат и изопропил палмитат, която пуснах е именно за това.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.02.12 12:49.

08.02.12
13:16

Нищо не съм изпуснал, просто НЕ вярвам в топикал бърн-а.

Имах преди време някакъв ЛипоДерм ли кво беше, освен че вонеше адски гадно ....

Виж ако направиш формула, може да я споделиш на л.с. :D

08.02.12
13:32

Мисля, че не е необходимо да е на лични. Формулата не е измислена от мен а се ползва масово, като съставките за трансдермалния превозвач са следните:

1.ISOPROPYL ALCOHOL-40%
2.ISOPROPYL MYRISTRATE-15%
3.ISOPROPYL PALMITATE-15%
4.d-lemonene-10%
5.OLEIC ACID-10%
6.PROPYLENE GLYCOL-10%

Трябва да се има предвид, че някой от съставките се намират изключително трудно защото се ползват само в козметичната промишленост и се продават на варели, аз успях да се сдобия с тях, но определено ми костваше големи усилия.

08.02.12
19:18

Valdis, ако ти трябва опитно зайче - свиркай ;) :) може да направим “спонсориран” дневник с много положителни отзиви и съответните снимки “преди” и “след” ;) :)))

Мнението беше редактирано от FRANKO на 08.02.12 19:19.

08.02.12
22:50

Ще черпим няколко дози, активното вещество си го носиш ти, но трябва да имаш предвид, че е добре да е с молекулно тегло около 300 или по-малко за да е сигурно, че ще се абсорбира достатъчно добре от кожата. :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1