Бързи въглехидрати

Интересно ми е вие какви храни използвате най-често,за да си набавите бързите въглехидрати след тренировка?
-Аз например  използвам:Банани,Грозде,Глюкоза или фруктоза на прах или “натурален” сок ,използвал съм дори и компоти,но не мога да преценя с точност съдържанието,затова ги оставям в случай че няма друго :) :D.Обикновено около 1гр/кг гледам да приемам

Темата беше редактирана от Велико Иванов на 18.11.09 13:51.

НН

18.11.09
15:37

банани и мед.

18.11.09
15:55

Стафидите също не са лоши.

18.11.09
16:10

Фурми много обичам след тренировка!(по всяко време де :11)

18.11.09
19:50

Според мен,ако искаш да си вдигаш инсулина най-добре приемай глюкоза или глюкоза и фруктоза 70:30,другото е “по-слабо” така да се каже :) .

казано от Cholesterol.monster на 18.11.09, 19:50:

Според мен,ако искаш да си вдигаш инсулина най-добре приемай глюкоза или глюкоза и фруктоза 70:30,другото е “по-слабо” така да се каже :) .

Що да е слабо?
Ти опраскай половин кило грозде,да видим няма ли да си вдигнеш инсулина.

18.11.09
20:24

казано от IronFreak на 18.11.09, 19:56:

казано от Cholesterol.monster на 18.11.09, 19:50:

Що да е слабо?
Ти опраскай половин кило грозде,да видим няма ли да си вдигнеш инсулина.

Или 2 лъжици мед ;)

18.11.09
20:31

Щях да пиша,че точно в момента ям грозде(афъз)+това е такова накачено 4х2 тоест 8 сълкъма(средни),но се отказах да го напиша,а ти ся викаш,че вдигало инсулина.Сигурно ми има нещо :lol: .Според мен всичко вдига инсулина като се натъпчеш набързо,тогава вече ми се завива света без майтап.Казах,че глюкозата е най-силна,защото навлиза в кръвта много по-бързо от другите,но ако усещаш,че и другите работи ти вдигат инсулина няма проблеми ;-) .

18.11.09
20:39

какво мислите за едно кафе със сметана и захар?

Мед, сандвич, дюнер, вафла, солети, бисквити  :lol:

19.11.09
08:21

казано от Иван Шишманов на 18.11.09, 20:42:

Мед, сандвич, дюнер, вафла, солети, бисквити  :lol:

Да бе точно солети ще ям! :D Не си ли е някой бананче, сушено плодче, медец някаква вкусотийка да си угодиш. Дето се вика след тренировка може да разпуснеш малко, но не и с тъпи солети, че и дюнер и сандвич не бих ял. ;)

MA

19.11.09
08:44

банани,мед и вафли

Предпочитам плодове - банани, грозде, ябълки, праскови, кайсии... почти всички, които са налични в конкретния момент. Посягам и към сушени - кайсии, стафиди. Вафли общо взето рядко се появяват в менюто ми, по-скоро бих хапнал шоколад. Загубих навик да хапвам мед... което не е за хвалба, разбира се :)

19.11.09
09:43

Обикновени бисквити. : )

16.02.10
17:40

банан+ вафла с фъстъци

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1